Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2017 - Anul XXII, nr. 160 (6576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Răniţi

Un bebeluş şi mama lui au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut la Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accident grav de circulaţie pe un drum comunal din localitatea Moara, petrecut luni la prânz. O femeie şi bebeluşul acesteia au fost răniţi şi au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit de o autoutilitară.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe un drum comunal care leagă comuna Moara de DN 2. Pe un sector de drum asfaltat şi îngust, cu o vizibilitate proastă din cauza vegetaţiei mari şi necurăţate de pe marginea drumului, s-a produs coliziunea între două autovehicule, un autoturism marca Honda şi o autoutilitară Isuzu, care s-au acroşat unul pe celălalt în zona stânga faţă. În urma impactului destul de puternic, autoturismul a fost puternic avariat şi proiectat în afara drumului, iar o femeie şi bebeluşul acesteia, aflaţi în maşină, au avut nevoie de îngrijirile medicale ale unui echipaj SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi ale unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Suceava. După acordarea primului ajutor, cele două victime, conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la locul accidentului s-a ajuns la concluzia că unul dintre vehiculele implicate în accident a depăşit banda de mers în momentul în care ar fi tăiat curba, pătrunzând cu partea stângă pe contrasens. Urmează ca cercetările ulterioare să stabilească circumstanţele în care a avut loc accidentul şi cui aparţine vina producerii lui.

Drumul comunal care face legătura între comuna Moara şi DN 2, în zona bifurcaţiei cu comuna Bosanci, a fost asfaltat cu câţiva ani în urmă. Din cauza faptului că nu este întreţinut şi curăţat, vegetaţia de pe marginea drumului a crescut mult în ultima perioadă, obturând vizibilitatea celor care folosesc această cale. La asta se adaugă şi faptul că drumul este destul de îngust, cu greu având acces două autovehicule unul pe lângă celălalt, iar vârfurile de pantă sunt neîndulcite, în orice moment o altă maşină putând să apară brusc în faţa celui aflat la volan. În acest caz, poliţiştii pot lua în calcul răsfrângerea cercetărilor şi asupra administratorului drumului, care poate fi acuzat de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bebeluş şi mama lui au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut la Moara.
 Vizualizări articol: 3778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bebeluş şi mama lui au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut la Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei