Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iul 2017 - Anul XXII, nr. 158 (6574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Forţe suplimentare

60 de noi posturi disponibile în cadrul Gărzii Forestiere Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai mare structură de control silvic din ţară, Garda Forestieră Suceava, îşi întăreşte forţele prin angajarea a încă 60 de persoane, pe lângă cele 84 existente.

„Pe 30 iunie a apărut legea 139/2017 prin care se majorează personalul din cadrul Gărzilor Forestiere din ţară cu 1.007 posturi, din care 935 de persoane trebuie să aibă pregătire silvică. La nivelul Gărzii Forestiere Suceava vor fi repartizate aproximativ 60 de posturi, adică o creştere cam de 30%”, a anunţat inspectorul-şef Mihai Găşpărel.

Cel mai probabil, concursurile pentru ocuparea posturilor vacante vor fi organizate la sfârşitul lunii august, după ce vine aprobarea de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

Odată cu suplimentarea posturilor, urmează să fie făcută o modificare a organigramei de funcţionare a instituţiei, o reorganizare a atribuţiilor şi a aşezării în cadrul departamentelor.

Cele mai multe posturi disponibile vor fi scoase la concurs în judeţele Iaşi, Bacău şi Suceava.

„Numărul de posturi suplimentat vine ca urmare a suprafeţelor forestiere foarte mari pe care le are în gestiune această structură cu atribuţii de control. Este evident că nu o să angajăm foarte mulţi debutanţi, este de dorit ca noii angajaţi să aibă minimum 5 ani de experienţă în domeniu. Este foarte greu să exerciţi o activitate de control asupra personalului silvic care are o vastă experienţă în spate cu persoane abia ieşite de pe băncile facultăţii. Nu excludem de la angajare persoanele tinere, care vin cu un plus de informaţii, tehnici noi... Acum se lucrează cu diverse sisteme de cubare, de urmărire prin satelit, care sunt mai uşor de gestionat de un tânăr”, a precizat Mihai Găşpărel.

Garda Forestieră Suceava este cea mai mare instituţie de acest gen din ţară, atât ca suprafaţă forestieră administrată, cât şi la numărul de angajaţi, având competenţă pe raza judeţelor Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău şi Neamţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de noi posturi disponibile în cadrul Gărzii Forestiere Suceava.
 Vizualizări articol: 8128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
60 de noi posturi disponibile în cadrul Gărzii Forestiere Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Îngheţată de casă (fără fierbere) Este cremoasă, extrem de gustoasă şi de la această reţetă de bază se poate porni personalizarea după imaginaţie. Nu necesită decât un mixer bun, dar, pentru că nu se fierbe nimic, toate ingredientele, dar mai ales ouăle, trebuie să fie foarte... Citeşte