Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iul 2017 - Anul XXII, nr. 155 (6571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unul după altul

Cinci biciclişti, răniţi în accidente într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Problemele create în trafic de biciclişti încep să fie exasperante, acum două zile, luni, din şase accidente rutiere care au avut loc în judeţul Suceava, în cinci fiind implicaţi astfel de participanţi la trafic. Mai mult, în toate cele cinci cazuri, bicicliştii au fost singurii vinovaţi de producerea acestora, după ce pur şi simplu au căzut de pe biciclete.

Primul accident a avut loc dimineaţă, în jurul orei 8.30, la Mălini. O localnică în vârstă de 44 de ani, care mergea pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni uşoare. Femeia a fost verificată cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Al doilea accident a avut loc la 10.50, pe drumul judeţean din Ilişeşti, unde un copil de 13 ani, din satul Braşca, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. După acelaşi scenariu, în jurul orei 16.30, pe  bulevardul Corneliu Coposu, din municipiul Suceava, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Gulia - Dolhasca, a pierdut controlul asupra bicicletei şi s-a izbit într-o bordură, de unde a căzut pe carosabil. 

Luni seară, în jur de ora 20.30, a urmat la rând un biciclist în vârstă de 68 de ani, din Rădăuţi, care se deplasa pe strada Mihai Viteazul din localitatea de domiciliu şi, la intersecţia cu strada Bogdan Vodă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni uşoare.

„Biciclistul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi să îi fie recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Tot luni seară, şi un bărbat de 49 de ani, din Horodnic de Sus, a căzut de pe bicicletă în timp ce mergea pe un drum comunal neclasificat din localitate. Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a declarat că a băut bere, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii atrag atenţia că astfel de accidente, aparent banale, se pot transforma în tragedii, cum s-a întâmplat în trei cazuri în acest an.

Deşi au fost intensificate acţiunile preventive în teren, purtându-se discuţii cu bicicliştii şi fiind distribuite veste reflectorizante şi alte elemente reflectorizante pentru biciclete, în continuare o parte din participanţii la trafic în calitate de biciclişti aleg să îşi pună viaţa în pericol şi ignoră regulile rutiere, riscând să fie implicaţi în accidente grave sau să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de peste 800 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cea mai mică amendă pentru biciclişti care încalcă o regulă rutieră este de 6 puncte de amendă, adică 875 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci biciclişti, răniţi în accidente într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 2551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci biciclişti, răniţi în accidente într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spumă de căpşuni cu frişcă şi miere E un desert uşor de făcut şi foarte plăcut, potrivit pentru serile calde de primăvară târzie sau chiar pe post de cremă pentru un tort delicat şi uşor.Avem nevoie de:4 albuşuri de ouă crude, o cană de căpşuni foarte coapte, o cană de zahăr, 2... Citeşte