Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 iun 2017 - Anul XXII, nr. 144 (6560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Perioada 29 iunie – 5 iulie

Unde fugim de-acasă...

Perioada 29 iunie – 5 iulie

Promoţiile colecţiilor de vară, la Iulius Mall

Iulius Mall a dat startul celui mai îndrăgit sezon: cel al promoţiilor de vară. Dacă te pregăteşti de vacanţă şi îţi doreşti în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul sau dacă pur şi simplu eşti pasionat de modă, magazinele de îmbrăcăminte din Iulius Mall te aşteaptă cu preţuri cu până la 70% mai mici. La H&M, C&A, Pimkie, Motivi, Terranova, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Paolo Bertolucci, Valerio Collection, Janette, Concept Store Fashion, Blue'63 şi în multe alte locaţii eşti întâmpinat cu oferte estivale. Şi dacă iubeşti mişcarea şi petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall, pentru că Adidas are preţuri mai mici cu până la 30%. Reduceri de până la 50% vei găsi şi pentru încălţăminte şi articole de marochinărie, astfel că îţi poţi alege pantofii de vacanţă preferaţi şi, de ce nu, chiar o nouă geantă de voiaj. Deichmann, CCC, Salamander şi celelalte magazine de profil au promoţii care te vor încânta. Copiii se pot bucura şi ei de o varietate de articole la promoţii atractive, de până la -70%, aşa cum sunt cele de la Dinoland, sau de până la -30%, la Noriel. Tentante sunt şi reducerile de până la 70% ale magazinelor cu produse cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, dar preţuri de nerefuzat au şi bijuteriile şi accesoriile. Lista reducerilor continuă şi la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii. De oferte speciale au parte şi clienţii dm drogerie markt şi Pepco. Catalogul complet al promoţiilor este disponibil pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Concerte la Cetatea de Scaun a Sucevei

Festivalul Internaţional de Muzică Blues „Con – Fusion”, ediţia a VIII-a, va avea loc la Suceava, în perioada 29 iunie – 1 iulie. În acest an, gazda concertelor din cadrul festivalului va fi tot legendara Cetate de Scaun a lui Ştefan cel Mare unde, pe scena principală, vor concerta câte patru trupe pe seară. Programul detaliat pe zile: joi, 29 iunie, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, la ora 19.00, lansare de carte A.G. Wienberger, jam session; vineri, 30 iunie, la Cetatea de Scaun a Sucevei: ora 19.00 – minirecitalul elevilor prezenţi la seminar; ora 19.30 – Axis; ora 20.30 – Trans-Express; ora 22.00 – A.G. Weinberger; Restaurantul Oscar Wilde, ora 00.30 – jam session; sâmbătă, 1 iulie, la Cetatea de Scaun a Sucevei: ora 19.00 – Andrei Cerbu & The Crossroads, ora 19.30 – Marius Dobra Band, ora 20.30 – Joe Rusi, ora 22.00 - Matt Schofield; Restaurant Oscar Wilde, ora 00.30 – jam session.

North Gang Riders Motofest

North Gang Riders Motofest, ediţia a VII-a, va avea loc în perioada 29 iunie - 2 iulie. „La Motorfest NGR nu e vorba doar despre cât durează şi trupe rock. E despre cum ne adunăm, oamenii pe care îi cunoşti acolo şi momentele unice pe care le trăieşti. Vremea ţine cu noi în weekend. Ne adunăm la Capu Câmpului - Suceava, la pensiunea Acasă în Bucovina”, anunţă organizatorii pe http://motorclubsuceava.ro/.

Traseul 1: Mănăstirile Moldoviţa, Suceviţa, cu întoarcere prin Marginea. Persoană de contact, Sorin: 0744 625 560. Traseul 2: Vatra Dornei, Chiril, Cabana Rarău, Pietrele Doamnei. Persoană de contact, Ştefan: 0740 083 939. Traseul 3: mănăstirile Voroneţ, Humorului. Persoană de contact, Iulian: 0741 320 480. Program: vineri: Primirea musafirilor, 10:00 - Excursii pe trasee turistice în Bucovina, 18:00 - Concursuri amicale cu premii, 20:00 - Concert Artis Band şi Masterpiece; Sâmbătă - 11:00-12:00 - Parada moto Capu Câmpului - Suceava (Clubhouse NGR), 12:00-15:00 - (Clubhouse NGR), 15:00 - Plecare spre Capul Câmpului, 16:00-20:00 - Concursuri amicale cu premii, 20:00 - Concert cu Aproape Unpluged, The R.O.C.K. (AC/DC Tribute), Fără Zahăr, 23:00 - Focul de tabără; Duminică - Program de reabilitare. Intrare eveniment: 25 de lei. Cazarea se face la cort sau la pensiunile din apropiere.

Joi, 29 iunie

„Afacerea Est” şi „Inimi Cicatrizate”

De la ora 17:00, la Cinema Modern, cinefilii vor putea viziona filmul „Afacerea Est”, iar de la ora 19:00, filmul „Inimi Cicatrizate”. În perioada 28-30 iunie, la Cinema Modern veţi putea urmări filme în premieră. Biletele se pot procura de pe www.cinemamodernsv.ro şi de la casieria Cinema Modern, în fiecare zi, de la ora 12:00. Preţul unui bilet este 12 lei şi 10 lei pentru studenţi şi elevi.

Vineri, 30 iunie

Filmele „Fixeur” şi „La drum cu tata”

De la ora 17:00, la Cinema Modern, cinefilii vor putea viziona filmul Fixeur, iar de la ora 19:00, filmul „La drum cu tata”. Biletele se pot procura de pe www.cinemamodernsv.ro şi de la casieria Cinema Modern, în fiecare zi, de la ora 12:00. Preţul unui bilet este 12 lei şi 10 lei pentru studenţi şi elevi.

Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică „Bucovina – România”, ediţia a XI-a

Muzeul Bucovinei, Consiliul Judeţean Suceava şi Asociaţia “Gândeşte” - gandeste.org organizează a XI-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică  „Bucovina – România”, având ca temă „Think Europe”. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 30 iunie, la ora 12:00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei