Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iun 2017 - Anul XXII, nr. 138 (6554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Perioada 22 – 28 iunie

Unde fugim de-acasă...

Festivalul Verii în parcarea Shopping City Suceava

În perioada 22 - 25 iunie, sucevenii sunt invitați să se distreze la Festivalul Verii în parcarea Shopping City Suceava. Petrecerea începe de joi și ține până duminică cu interpreți de renume și ansambluri folclorice foarte îndrăgite de publicul sucevean: Margareta Clipa, Alexandru Brădățan, Gheorghiță Rotaru, Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Taraful Laura Olteanu și mulți alți bucovineni de seamă. Pe 24 iunie, de Sânziene, seara se încheie cu un superb concert Anda Adam. Iubitorii de adrenalină sunt invitați în parcul de distracții, iar pofticioșii sunt așteptați cu mici, bere de casă și multe produse delicioase.

„Documente voievodale din Moldova, secolele XIV-XVI”, la Cetatea de Scaun

În perioada 22 iunie - 22 iulie, la Cetatea de Scaun a Sucevei va fi organizată o microexpoziție intitulată „Documente voievodale din Moldova, secolele XIV-XVI”. În cadrul microexpoziției vor fi etalate facsimilele unor documente originale cu text în limba slavonă care prezintă relațiile diplomatice, economice şi politice dintre domnii Țării Moldovei şi regatele vecine.

Joi, 22 iunie

Târgul de Sânziene

Târgul de Sânziene, organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” - Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria Suceava, se deschide la ora 11.00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Târgul va fi deschis în intervalul 22 - 24 iunie a.c.

Recital de clarinet și chitară, la Muzeul de Istorie

La Muzeul de Istorie, Sala de conferințe, va avea loc, de la ora 19:00, acțiunea culturală „Călătorie în timp și spațiu cu clarinetul și chitara”. În recital: Doru Albu – clarinet, Daniel Dragomirescu – chitară. În program, lucrări semnate de compozitorii W. A. Mozart, C. M. Von Weber, Roland Dyens, A. Piazzolla, R. Cozma, Paganini.

Zilele Sucevei, program

De la ora 18.00, la Iulius Mall: Tinere talente sucevene (muzică populară) – Școala de artă "Ion Irimescu" Suceava, Andy C.

Vineri, 23 iunie

Zilele Sucevei, program

De la ora 18.00, la Iulius Mall: Soulman (saxofon), Unison Band – Alina Iosif, Bucovina Dance Studio, Nineka, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.

Sâmbătă, 24 iunie

Zilele Sucevei, program

De la ora 14.00, la Iulius Mall: Fanfara Bucovina a Primăriei Suceava, Deschiderea oficială a Zilelor Sucevei, Înmânarea Diplomelor de „Cetățean de onoare”, Sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii din Chișinău - Artiștii județului Suceava – Ana Ilca Mureșan, Cristina Gheorghiu, Adriana Bucevschi, Andra Matei, Adelina Fulga, Tineri interpreți de muzică populară suceveni.

Duminică, 25 iunie

Zilele Sucevei, program

De la ora 16.00, la Iulius Mall: Grupul Moldova, Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu”, Mirela Aanei, Doddy, Bucovina Dance Studio, Oana Radu, Celia, Foc de artificii.

Premieră la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

De la ora 19:00, la Teatrul „Matei Vișniec” are loc premiera spectacolului Un playboy de peste deal, în regia Antonellei Cornici, cu actorul Cătălin Ștefan Mîndru în rolul principal.  Distribuția include 6 actori ai trupei sucevene și 4 colaboratori, într-un spectacol cu muzică, dans și costume de poveste.

Luni, 26 iunie

„Un playboy de peste deal”, la Teatrul „Matei Vișniec”

Spectacolul „Un playboy de peste deal”, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, de la ora 19.00.

Miercuri, 28 iunie

Filmul „Sieranevada”, la Cinema Modern

De la ora 18:00, la Cinema Modern, este programat filmul „Sieranevada”. Biletele se pot procura de pe www.cinemamodernsv.ro şi de la casieria Cinema Modern, începând de joi, 22 iunie, în fiecare zi, de la ora 12:00. Preţul unui bilet este 12 lei şi 10 lei pentru studenţi şi elevi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei