Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iun 2017 - Anul XXII, nr. 134 (6550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stop clopoţel!

111.975 de elevi şi preşcolari suceveni au intrat în vacanţa de vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A sunat ultimul clopoţel. 111.975 de elevi şi preşcolari suceveni au intrat în vacanța de vară. Peste 19.000 dintre aceştia provin din învăţământul preşcolar. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, vineri, 16 iunie, a fost ultima zi de şcoală. Elevii de clasele a XII-a şi a VIII-a au terminat cursurile mai devreme, pe 26 mai, respectiv 9 iunie, pentru a se pregăti pentru examenul de bacalaureat sau pentru evaluarea naţională.

În ultima zi de şcoală, multe şcoli gimnaziale şi licee au organizat festivităţi de sfârşit de an în care elevii au fost premiaţi pentru rezultatele şcolare pe care le-au avut pe parcursul anului, dar şi pentru participarea la activităţile extraşcolare.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, cursurile anului şcolar 2017-2018 vor începe luni, 11 septembrie. În perioada 28 octombrie - 5 noiembrie, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar vor fi în vacanţă. Vacanţa de iarnă va începe pe 23 decembrie, iar cursurile se vor relua pe 15 ianuarie 2018. Vacanţa intersemestrială va fi cuprinsă în intervalul 3-11 februarie 2018. Următoarea vacanţă, cea de primăvară, este cuprinsă în intervalul 31 martie - 10 aprilie. Anul viitor, vacanţa de vară este programată în intervalul 16 iunie - 9 septembrie. Săptămâna viitoare va avea loc evaluarea națională de la clasa a VIII-a: 19 iunie - Limba şi literatura română; 21 iunie - Matematică; 22 iunie - Limba şi literatura maternă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 111.975 de elevi şi preşcolari suceveni au intrat în vacanţa de vară.
 Vizualizări articol: 2983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
111.975 de elevi şi preşcolari suceveni au intrat în vacanţa de vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei