Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iun 2017 - Anul XXII, nr. 132 (6548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15 – 21 iunie

Campionat naţional de streetball la Suceava, la finele săptămânii

La finele acestei săptămâni, Suceava va fi gazda unui eveniment de nivel naţional, care se anunţă a fi spectaculos nu doar pentru cei pasionaţi de sporturi. „Castorii Streetball”, cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Streetball, se va desfăşura în zilele de sâmbătă şi duminică, adică 17-18 iunie, în parcarea centrului comercial Iulius Mall Suceava, care s-a alăturat Primăriei Suceava în organizarea acestui eveniment de amploare. Startul înscrierilor pentru participarea la eveniment a fost dat ieri după-amiază. Acestea se fac doar online, pe site-ul www.3la3.ro, dar pentru acest lucru este obligatoriu să existe şi cont pe www.3x3planet.com. Campionatul se va disputa pe patru mari categorii, fiecare din ele împărţite pe feminin şi masculin:  -14, -18, Open, +35. Echipele din Suceava care întâmpină probleme la înscrierea online pot solicita ajutor prin e-mail la contact@castorii.ro sau telefonic, la 0745 690 578.

 

Joi, 15 iunie

Doi poeţi & două cărţi, la Insense Vynil Bar

La Insense Vynil Bar (Suceava, str. Ciprian Porumbescu nr. 1, vizavi de Hanul Domnesc) vor avea loc, de la ora 21.00, un recital poetic, prezentări de carte şi discuţii cu doi poeţi suceveni, membri ai grupării literar-artistice „Zidul de Hârtie”. Este vorba de Doru Mihai Mateiciuc şi Florin Dan Prodan, care vor veni cu cărţile lor „Antierotica” şi „Poemele de pe Facebook”. Doru Mihai Mateiciuc (n. 1961) a debutat în anii ’80, publicându-şi primele poeme în volumul colectiv „Prier”, la Editura Cartea Românească. A mai publicat volumele „Rafee” (Timpul, Iaşi, 2014), „Iluizia” (Limes, Cluj, 2015), „La pluie sur le sable brulant” (Edilivre, Paris, 2017). Ultimul său volum, „Antierotica”, a apărut la Editura Junimea din Iaşi. Florin Dan Prodan (n. 1976) a debutat cu volumul „Pe scurt”, la Editura T, Iaşi, în 2005. A mai publicat „On the Road. Poeme de călătorie” (Kathmandu, 2012), „Poem pentru Ulrike” (Vinea, Bucureşti, 2013) şi „Poeme şi note informative despre eroi şi morminte” (Zidul de Hârtie, Suceava, 2014). „Poemele de pe Facebook” au apărut la Editura Cartea Românească, Bucureşti, 2017.

 

Vineri, 16 iunie

Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, ediţia a XXVII-a, prima zi

La Casa de Cultură Gura Humorului, ora 16:00 - Piaţa Caricaturiştilor - ateliere de grafică satirică; Gala olimpicilor humoreni, Deschiderea oficială - Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, ediţia a XXVII-a. Ora 19:00 - Teatru: „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, de William Shakespeare, în interpretarea actorilor de la Teatrul Municipal “Matei Vişniec” Suceava; regia: Alexandru Bogdan.

 

Sâmbătă, 17 iunie

„Umor la... Gura Humorului”, ziua a doua

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, la ora 9:00 - Vernisaj expoziţii - Salonul Internaţional de Caricatură „Umor la... Gura Humorului”, ediţia a XXVII-a, Expoziţia personală Dragoş Olaş; În Parcul Ariniş, orele 11:00-13:00 şi 16:00-18:00 - Parcul Caricaturiştilor - ateliere de grafică satirică; Casa de Cultură, ora 19:00 - Recitalul epigramiştilor, Spectacol Stand-up comedy.

 

"Discoteca de Altădată", la Oscar Wilde

De la ora 21:00, la Oscar Wilde va avea loc "Discoteca de Altădată". Intrarea este 20 de lei. Dacă vă este dor de muzica anilor '80, '90 şi vă place dansul, sunteţi aşteptaţi la acest eveniment. Pentru informaţii şi rezervări: 0741 011 211 - Luminiţa Irimescu; 0755 428 892 - Cornel Grosar.

 

Duminică, 18 iunie

„Umor la... Gura Humorului”, ziua a treia

La Casa de Cultură din Gura Humorului, la ora 11:00 - Piaţa Caricaturiştilor - ateliere de grafică satirică; Festivitatea de premiere - Festivalul Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, ediţia a XXVII-a;  Grupul umoristic DIVERTIS - spectacol extraordinar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 3727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mazăre cu muștar (rețetă rapidă) Preparatul este rapid, deloc dificil, gustos și se poate pregăti deopotrivă în versiune de post sau în cea cu adaos de cârnăciori. Pentru rezultate optime, ideală este mazărea verde congelată.Avem nevoie de:2 cepe medii, 3-4... Citeşte