Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iun 2017 - Anul XXII, nr. 131 (6547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Multă inconștiență

Urmărire pe drum, apoi prin pădure, după un motociclist băut și fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Un tânăr care se deplasa cu o motocicletă a refuzat să oprească la semnalul de oprire al unui echipaj de poliție, angajându-se într-o urmărire de aproximativ 5 kilometri pe drum, după care a fugit pe jos în pădure. Fugarul a fost urmărit și reținut în cele din urmă de polițiști.

Luni seară, în jurul orei 21.00, polițiștii de la Secția Rurală Marginea, aflați în control pe raza comunei Horodnic de Sus, au observat, pe drumul comunal din localitate, o motocicletă care nu avea plăcuță cu număr de înmatriculare. Conducătorul vehiculului pe două roți nu a oprit, astfel că a început urmărirea terminată în pădure.

Tânărul prins de polițiști, Ilie C., în vârstă de 19 ani, domiciliat în comuna Boroaia, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni și era și băut.

„Au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române și s-a stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,31 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Concentrația de alcool se cifrează sub limita pentru care se întocmește dosar penal, astfel că în ceea ce privește alcoolemia tânărul a scăpat doar cu amendă.

Exact cu o săptămână înainte, luni, 5 iunie, tot un echipaj de la Secția de Poliție Marginea a mai avut parte de o acțiune de urmărire extremă, tot după un motociclist. Atunci, un tânăr în vârstă de 17 ani, din Marginea, a refuzat să oprească la un control al poliţiei în trafic, iar ce a urmat este desprins parcă dintr-un film de acţiune: motociclistul fără permis a gonit pe şosea, apoi a intrat pe un drum secundar, de unde a ajuns în albia unui pârâu, în care motocicleta s-a împotmolit. Fugarul nu s-a oprit aici şi a luat-o la fugă pe jos, poliţiştii ajungându-l din urmă după aproximativ trei kilometri și încătușându-l. 

Și atunci, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire pe drum, apoi prin pădure, după un motociclist băut și fără permis.
 Vizualizări articol: 3026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărire pe drum, apoi prin pădure, după un motociclist băut și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei