Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 iun 2017 - Anul XXII, nr. 130 (6546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acțiune de amploare

Peste 1.300 de sancțiuni aplicate de polițiști în câteva zile de controale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile de control desfășurate timp de şase zile, în perioada 6-11 iunie, în întreg județul au beneficiat de participarea unui mare număr de polițiști și au dus la aplicarea a peste 1.300 de sancțiuni contravenționale. Ampla acțiune a fost organizată pentru asigurarea siguranței cetățenilor, precum și pentru protejarea populației împotriva comerțului ilicit. Astfel, în perioada 6-11 iunie, la acțiune au participat zilnic peste 330 de polițiști în întreg județul, 88 de autospeciale de poliție fiind prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale și intervenție promptă în momentele în care a fost nevoie. Poliţiştii au monitorizat zilnic traficul rutier cu zece autospeciale radar și au acționat pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, folosind și aparatul laser TrueCam pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. 

Numărul de evenimente la care au intervenit polițiștii în această perioadă a fost de 395, dintre acestea 290 fiind semnalate la 112, iar timpul scurs până la  intervenție în aceste cazuri nu a depășit 10 minute maxim.

În această perioadă de şase zile au fost organizate  104 acțiuni, în cadrul cărora polițiștii au aplicat 1.345 de sancțiuni contravenționale în valoare de 526.161 lei. 91 dintre aceste sancțiuni au fost aplicate din cauza nerespectării ordinii și liniștii publice, 1.190 pentru nerespectarea normelor legale de circulație pe drumurile publice, în timp ce 64 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea altor acte normative.  628 de sancțiuni în valoare de 270.370 lei au fost aplicate pentru depășirea regimului de viteză legal. În urma acțiunilor de amploare au fost reținute 99 de permise de conducere, din care 13 pentru alcool, 35 pentru viteză și 51 pentru alte abateri. Totodată polițiștii au retras 38 de certificate de înmatriculare, fiind confiscate bunuri și produse accizabile în valoare totală de peste 12.000 de lei.

În urma intensificării activităților de patrulare și a prezenței polițiștilor în teren, au fost prinși în flagrant 31 de autori ai unor infracțiuni, fiind identificați autorii unor evenimente care figurau cu autor necunoscut și cinci persoane urmărite național și internațional.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.300 de sancțiuni aplicate de polițiști în câteva zile de controale.
 Vizualizări articol: 1797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 1.300 de sancțiuni aplicate de polițiști în câteva zile de controale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei