Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iun 2017 - Anul XXII, nr. 124 (6540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe contrasens

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe șoseaua spre Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane au fost rănite duminică la prânz într-un grav accident produs la ieșirea din municipiul Suceava spre comuna Mitocu Dragomirnei. Accidentul a avut loc în jurul orei 12.45, când două autovehicule s-au ciocnit, după ce unul dintre ele a pătruns pe contrasens. 

O femeie de 63 de ani din Salcea se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot și circula pe DJ 208 D, când la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism tip microbuz marca VW Caravelle, condus din sens invers de un bărbat de 67 de ani din municipiul Fălticeni. În urma impactului frontal dintre cele două vehicule, autoturismul Peugeot a fost proiectat în afara drumului, unde s-a răsturnat pe cupolă. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare de la ISU Suceava și două ambulanțe SMURD. Femeia de 63 de ani a fost scoasă din autoturism de pompieri, a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Îngrijiri medicale a primit și o femeie de 44 de ani din comuna Hârtop, aflată pe bancheta din dreapta a autoturismului VW, care a fost și ea transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratamente de specialitate. Rudele femeii care a produs accidentul spun că aceasta suferă de afecțiuni cardiace și e posibil să i se fi făcut rău în timp ce se afla la volanul mașinii. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele femeii care a intrat cu mașina pe contrasens polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe șoseaua spre Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 2569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe șoseaua spre Mitocu Dragomirnei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei