Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mai 2017 - Anul XXII, nr. 122 (6538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fugară

„Adina – spaima şoselelor”, judecată în trei dosare şi condamnată la patru ani de închisoare, este de negăsit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra în vârstă de 23 de ani din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, condamnată definitiv la patru ani de închisoare pentru contrabandă şi trimisă în judecată în alte două dosare penale, pentru infracţiuni la regimul rutier, nu a fost găsită de poliţiştii care au de pus în executare mandatul de executare a pedepsei pe numele său. Din informaţiile pe care le avem poliţiştii suceveni au solicitat deja ca Adina Gabriela Prisacariu să fie dată oficial în urmărire la nivel naţional şi internaţional. Adina Gabriela Prisacariu a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare de Curtea de Apel Galaţi,  pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat. Tânăra primise de la prima instanţă, Tribunalul Vrancea, pentru aceleaşi infracţiuni, 2 ani şi 9 luni de închisoare cu suspendare. Înainte de condamnarea finală, tânăra nu avea impusă vreo interdicţie sau restricţie, astfel că a fost liberă să plece unde a dorit.

La începutul anului 2016, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea, au prins în flagrant două persoane din municipiul Focşani, în timp ce încercau să vândă ţigări de contrabandă pe raza localităţii de domiciliu.

După prinderea celor două persoane în flagrant, poliţiştii au făcut 12 percheziţii pe raza judeţelor Suceava şi Vrancea, pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite de contrabandă cu ţigări.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii au stabilit faptul că membrii grupului infracţional organizat ar fi introdus ţigările în ţară, le-ar fi depozitat în judeţul Suceava, iar ulterior le-ar fi transportat şi vândut pe raza municipiului Focşani.

Adina Gabriela Prisacariu a fost judecată ca lider al grupului infracţional.

 

Șirul de infracţiuni la regimul rutier

Suceveanca şi-a căpătat renumele negativ de „spaimă a şoselelor” după mai multe evenimente rutiere negative în care a fost implicată.

Cel mai grav s-a petrecut pe 1 august 2014, când tânăra, aflată la volanul unui Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta, a făcut o depăşire inconştientă, la Dumbrăveni, provocând un accident în care a murit soţul ei. După accidentul mortal provocat în august 2014, aceasta a continuat să conducă cu permisul suspendat. Au urmat alte infracţiuni, tânăra fiind botezată de presă „Adina - spaima şoselelor".

În aceste condiţii, în aprilie 2015, Adina Gabriela Prisacariu a fost încătuşată în stradă, în Suceava, de un echipaj de poliţie rutieră, după ce a fost surprinsă de radar cu viteză peste cea legală şi a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier.

Au urmat alte infracţiuni rutiere, la finele anului 2015. Pe DN 29, la Salcea, tânăra şoferiţă cu permisul suspendat, aflată la volanul unui autoturism marca Land Rover Freelander, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă. Maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit în mai multe rânduri de parapetul de protecţie, după care s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 6-7 m. Tânăra şi cei doi pasageri din maşina sa au fost răniţi uşor.

Tânăra este judecată în două dosare aflate pe rolul Judecătoriei Suceava, printre care şi cel în care are de răspuns pentru ucidere din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Adina – spaima şoselelor”, judecată în trei dosare şi condamnată la patru ani de închisoare, este de negăsit.
 Vizualizări articol: 7956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Adina – spaima şoselelor”, judecată în trei dosare şi condamnată la patru ani de închisoare, este de negăsit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei