Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mai 2017 - Anul XXII, nr. 114 (6530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În primul rând oameni

Ziua Poliţiei Locale, sărbătorită prin competiţii sportive şi relaxare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii locali suceveni au sărbătorit în weekend ziua lor – unii prin muncă, la datorie, alţii prin întreceri sportive şi relaxare, la o bază sportivă din municipiul Suceava.

„Suntem la a treia ediţie a Cupei Poliţistului Local, competiţie sportivă organizată cu ocazia Zilei Poliţiei Locale, care se sărbătoreşte an de an pe 21 mai. Această dată a fost stabilită oficial, prin Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial, ca fiind Ziua Poliţiei Locale din întreaga ţară.

Pentru a marca acest eveniment, în ultimii ani am organizat competiţii sportive la nivel local, între subunităţile şi compartimentele funcţionale, astfel încât să găsim în toată întâlnirea aceasta o modalitate de relaxare, de recreere a colegilor care zi de zi sunt implicaţi în serviciul de ordine publică, de circulaţie, comercial, mediu, disciplina în construcţii etc. Din totalul de 110 poliţişti, astăzi au putut veni doar 45, o parte dintre noi fiind la serviciu, pentru a nu perturba activitatea de zi cu zi şi a asigura continuitatea la nivelul ordinii publice şi a Poliţiei Locale”, a declarat Liviu Manoliu, şeful Serviciului de Ordine Publică şi purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Suceava.

Întâlnirea s-a concretizat prin organizarea de competiţii sportive – meciuri de fotbal, tenis cu piciorul şi table.

„Prin astfel de activităţi vrem să arătăm că în timpul liber ştim să ne distrăm, să socializăm, să discutăm şi despre alte lucruri decât cele strict profesionale, din fiecare zi. Contează mult şi relaxarea noastră, după o perioadă foarte încărcată, iar perioada următoare se anunţă a fi de asemenea una grea. Merităm să avem şi noi o zi în care să ne destindem la un mic şi o bere, pentru că în primul rând, înainte de a fi poliţişti, suntem oameni”, a adăugat Liviu Manoliu, care a ţinut să adreseze mulţumiri gazdei evenimentului lor, Adi Iacob, de la Sport Resort.

 

Apelurile către Poliţia Locală Suceava, înregistrate de acum înainte

Poliţiştii locali suceveni s-au bucurat de faptul că viceprimarul Lucian Harşovschi a dat curs invitaţiei lor de a fi prezent la manifestările organizate de ei, ba chiar s-a şi implicat în activităţile lor.

Pe lângă felicitările adresate cu ocazia zilei lor, reprezentantul Primăriei Suceava a precizat că de săptămâna aceasta toate apelurile telefonice către Poliţia Locală se înregistrează.
„Toţi sucevenii care apelează numărul 0230/21.21.92 pentru a semnala o problemă ce ţine de Poliţia Locală au siguranţa de acum înainte că mesajele transmise nu se vor nota doar pe hârtie, ci vor fi înregistrate şi audio. Chiar dacă Poliţia Locală se confruntă cu o organigramă subdimensionată datorată legislaţiei naţionale, consider că este o măsură venită în folosul sucevenilor şi al lor, măsură ce va eficientiza munca acestora”, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Poliţiei Locale, sărbătorită prin competiţii sportive şi relaxare.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Poliţiei Locale, sărbătorită prin competiţii sportive şi relaxare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei