Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 apr 2017 - Anul XXII, nr. 88 (6504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Dorneşti

Un puternic incendiu a distrus o gospodărie, proprietara intoxicată cu fum ajungând la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incendiu care a izbucnit ieri dimineaţă într-o gospodărie din comuna Dorneşti a cuprins şi a pârjolit şura, o bucătărie de vară şi casa de locuit. Proprietara cuprinsă de panică a încercat să mai salveze câte ceva din ghearele flăcărilor, însă a ajuns la spital, intoxicată cu fum.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 10.45, când oamenii au observat că două anexe din două curţi apropiate, aflate în vecinătatea unei case de locuit, s-au aprins şi ardeau cu flacără destul de mare. La faţa locului au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Siret, care au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului. La sosirea echipajelor ardeau violent cele două anexe gospodăreşti, iar flăcările se extinseseră şi la acoperişul casei de locuit din apropiere, existând pericolul de propagare la alte clădiri. Focul s-a extins cu rapiditate şi din cauza construcţiilor în mare majoritate din lemn, acoperite cu draniţă şi azbociment şi aşezate foarte aproape una de cealaltă. Unul dintre vecini, care a văzut cum a pornit focul mistuitor, ne-a spus: ”Când eu am ieşit afară, deja era dezvoltat focul. A luat foc şi casa din faţă şi din spate şura. Focul era mare, că vântul care bătea tare a purtat palele de foc în stânga şi dreapta şi a luat amploare. Nenorocire mare!”
Întimpul intervenţiei, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei casei, o femeie în vârstă de 55 de ani, care, încercând să mai salveze ceva din interiorul locuinţei, a suferit un atac de panică şi s-a intoxicat cu fum. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. În urma incendiului puternic au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, o şură pe 50 de metri pătraţi şi o bucătărie de vară pe 30 de metri pătraţi.  Au mai fost de asemenea afectate de foc obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, două butelii de aragaz şi alte bunuri. Pagubele înregistrate în urma incendiului nu au fost încă evaluate, însă cert este faptul că femeia ajunsă la spital a rămas fără un adăpost deasupra capului.
Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului flacăra provenită de la un aragaz cu defecţiuni la sistemul de alimentare cu combustibil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat, pompierii salvând alte patru case de locuit şi anexe, aflate cu toate în apropiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puternic incendiu a distrus o gospodărie, proprietara intoxicată cu fum ajungând la spital.
 Vizualizări articol: 4865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un puternic incendiu a distrus o gospodărie, proprietara intoxicată cu fum ajungând la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei