Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 apr 2017 - Anul XXII, nr. 82 (6498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă Primăria Suceava

Referitor la articolul apărut în Monitorul de Suceava în data de 08.04.2017, prin care dl Cuşnir Dan, preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PSD Suceava, aduce la cunoştinţa opiniei publice că în data de 06.04.2017, orele 12.00-14.00, angajaţi ai Direcţiei Generale a Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Suceava lucrau la amenajarea unei terase private, vă aducem la cunoştinţă situaţia exactă din ziua respectivă.

În data de 06.04.2017, Sectorul prestări servicii din cadrul Direcţiei Generale a Domeniului Public avea ca sarcină de serviciu pregătirea fântânii arteziene şi a instalaţiei de aspersie din Parcul Universităţii, pentru punerea în funcţiune a acestora.

Întrucât s-a constatat că gura de canal de unde se deschid vanele era blocată prin montarea unui pod din lemn, s-a procedat de către şeful de sector la mobilizarea unui număr de 8 (opt) muncitori din cadrul aceluiaşi sector – formaţia salubrizare pentru a înlătura podul respectiv şi a avea acces de canal pentru asigurarea alimentării cu apă.

Menţionăm că respectivul pod de lemn a fost găsit montat în acel loc, iar muncitorii din cadrul Direcţiei Generale a Domeniului Public nu au executat lucrări private la acea locaţie, ci doar au degajat spaţiul pentru a putea interveni la executarea propriilor lucrări, respectiv la gura de canal unde se află vanele care asigură funcţionarea fântânii arteziene şi a instalaţiei de aspersie.

 

Director general,

Virginia Lazăr

Şef sector,

Vladimir Vasincu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 5183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Comunicat de presă Primăria Suceava4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei