Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mar 2017 - Anul XXII, nr. 73 (6489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Premii dublate pentru „Cuplurile de aur” ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care împlinesc 50 de ani de căsătorie vor primi câte un premiu de 400 de lei de familie, în momentul în care vor fi sărbătoriţi, conform unei frumoase tradiţii iniţiate în urmă cu 12 ani.

Decizia a fost luată ieri, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Suceava, la propunerea primarului Ion Lungu, care a spus că s-ar cuveni dublarea premiului stabilit anterior, de 200 de lei, pentru că suma respectivă nu mai are aceeaşi valoare ca atunci când a fost stabilită iniţial.

„Din 2005 omagiem <cuplurile de aur>, cele care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Atunci, suma cu care le premiam a fost stabilită la 200 de lei, în prezent este devalorizată, au trecut 12 ani de atunci. De aceea vin în faţa dumneavoastră cu propunerea de a dubla această sumă, la 400 de lei, mai ales că pentru unii este şi un efort semnificativ să vină la primărie să ridice acest premiu, se deplasează foarte greu, măcar să aibă o minimă bucurie”, a spus edilul sucevean.

Aleşii locali s-au arătat întru totul de acord cu această iniţiativă, singura nemulţumire, exprimată de consilierul Vasile Mocanu, fiind că de această majorare nu pot beneficia şi cei care au fost sărbătoriţi săptămâna trecută, la împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

Cum decizia de Consiliu Local nu se aplică retroactiv, vor beneficia de premiul dublat „cuplurile de aur” care vor fi sărbătorite la Zilele Sucevei, pe 24 iunie.

De la iniţierea acestei tradiţii şi până acum, în municipiul Suceava au fost sărbătorite în total 1.127 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii dublate pentru „Cuplurile de aur” ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii dublate pentru „Cuplurile de aur” ale Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei