Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mar 2017 - Anul XXII, nr. 70 (6486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Aplicaţie - intervenţie în caz de incendiu la o fabrică de cherestea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Potrivit unui comunicat primit la redacţie, săptămâna trecută, la sediul fabricii Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi, a avut loc o aplicaţie desfăşurată în comun cu pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi Siret din cadrul ISU Bucovina Suceava. Exerciţiul planificat a vizat modul de intervenţie în caz de incendiu, verificându-se astfel stadiul şi capacitatea de acţiune a personalului de la hala de debitare a firmei Holzindustrie Schweighofer în astfel de situaţii. Au participat pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi Siret, Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă ale EGGER România şi Holzindustrie Schweighofer, cât şi personalul angajat de la locul de muncă. A fost simulat un incendiu într-o secţie cu număr mare de peste 40 persoane şi a fost evaluată capacitatea de acţiune a personalului de pe locul de muncă şi a celor cu atribuţii în SPSU, dar şi timpii de intervenţie ai pompierilor militari. Analiza modului de intervenţie a scos în evidenţă o bună colaborare a SPSU cu pompierii militari şi echipele de intervenţie SMURD şi a arătat că obiectivele exerciţiului au fost atinse. General dr. Ion Burlui, Șeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a declarat: „Prin aceste exerciţii planificate, pe care le facem la obiective de importanţă majoră din judeţul Suceava, urmărim mai buna cunoaştere a obiectivelor economice complexe precum fabrica de cherestea a Holzindustrie Schweighofer S.R.L., dar şi creşterea capabilităţii de intervenţie în aceste obiective a pompierilor. În acest fel, angajaţii firmelor, serviciile private de urgenţă şi pompierii militari vor putea să facă faţă într-un mod eficace şi sigur în situaţii reale. Considerăm că obiectivele propuse prin această aplicaţie au fost atinse cu succes”. La rândul său, conducerea Holzindustrie Schweighofer S.R.L. a precizat: „Instruirea permanentă a angajaţilor, atât din punct de vedere al cunoştinţelor tehnice dar şi al securităţii în muncă, este una dintre preocupările constante ale Holzindustrie Schweighofer. Acest exerciţiu de mare amploare este important atât pentru instruirea angajaţilor cât şi pentru funcţionalitatea în deplină siguranţă a fabricii noastre.”

Grupul Schweighofer îşi are originile într-o afacere de familie austriacă, cu peste 400 de ani de experienţă în industria de prelucrare a lemnului. În prezent, Grupul este activ în industria de prelucrare a lemnului din Europa, având activităţi şi în producţia de viscoză, producţia de bioenergie, silvicultură şi afaceri imobiliare. Divizia industrială a Grupului Schweighofer operează în România trei fabrici de cherestea şi două fabrici de producţie a panourilor din lemn, o fabrică de cherestea în Germania şi o fabrică de viscoză în Austria. Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului, având la momentul actual aproximativ 3.700 de angajaţi. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de ţări din întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aplicaţie - intervenţie în caz de incendiu la o fabrică de cherestea.
 Vizualizări articol: 2272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Aplicaţie - intervenţie în caz de incendiu la o fabrică de cherestea3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei