Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mar 2017 - Anul XXII, nr. 67 (6483)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Consilierii locali şi judeţeni ai PSD Suceava vor acorda audienţe în zilele de sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii locali şi judeţeni ai PSD Suceava vor acorda audienţe populaţiei la sediul acestui partid în fiecare zi de sâmbătă. Consilierul local sucevean al PSD Ioan Gabriel Buciac a declarat ieri că populaţia Sucevei poate veni în fiecare zi de sâmbătă la sediul partidului, de pe str. Meseriaşilor, nr. 2, între orele 10:00 şi 14:00, timp în care problemele cetăţenilor vor fi preluate de câte un consilier local şi judeţean. Gabriel Buciac a mai spus în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, că reprezentanţii acestui partid din deliberativul local vor organiza întâlnirii cu cetăţenii din toate cartierele municipiului pentru a prelua problemele acestora şi pentru a le prezenta conducerii primăriei.

Consilierul local PSD a arătat că o astfel de întâlnire a avut loc deja în cartierul Zamca, acolo unde locuitorii din această zonă a Sucevei au reclamat mai multe probleme, printre care parcările dintre blocuri care nu sunt amenajate, lipsa coşurilor de gunoi, neamenajarea terenului din apropierea Mănăstirii Zamca sau nefinalizarea lucrărilor de asfaltare pe strada Dimitrie Cantemir. „Toate aceste probleme erau cunoscute de noi, fiind prinse spre rezolvare în programul de campanie de la alegerile locale de anul trecut. Suntem siguri că există mult mai multe probleme, motiv pentru care noi, consilierii locali ai PSD şi echipa de conducere a organizaţiei, vom continua să mergem în toate cartierele sucevene pentru a prelua sesizările populaţiei şi a le transmite mai departe conducerii primăriei”, a spus Gabriel Buciac.

El a adăugat că social-democraţii au participat recent şi la o acţiune de ecologizare în Iţcani, prilej cu care au preluat şi problemele cetăţenilor din acest cartier. El a arătat că printre aceste probleme se numără starea proastă a celor mai multe străzi din Iţcani, puncte de colectare a deşeurilor insuficiente, lipsa unor spaţii de joacă, dar şi o prezenţă scăzută a poliţiei locale şi naţionale pentru asigurarea ordinii publice.

Gabriel Buciac a mai precizat că tot pentru a prelua problemele cetăţenilor, consilierii locali ai PSD vor fi prezenţi şi la şedinţele de alegeri de la asociaţiile de proprietari din Suceava, care se desfăşoară în această perioadă.

Consilierul social-democrat a subliniat că în urma întâlnirilor organizate până în prezent cu cetățenii Sucevei, cea mai mare problemă semnalată a fost cea a „rupturii” dintre populație și administrația publică locală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali şi judeţeni ai PSD Suceava vor acorda audienţe în zilele de sâmbătă.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali şi judeţeni ai PSD Suceava vor acorda audienţe în zilele de sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei