Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mar 2017 - Anul XXII, nr. 66 (6482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumiri

Lungu: „Iţcaniul a rămas de căruţă de pe vremea lui Ceauşescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulţumirile unor locuitori ai cartierului Iţcani, exprimate pe o reţea de socializare online, l-au provocat pe primarul Ion Lungu să dea o replică acuzelor care i-au fost aduse.

„Am văzut nişte iniţiative pe Facebook, care în principiu au dreptate, că s-au săturat de străzi cu balast, neasfaltate... Au dreptate, dar până la un punct, pentru că încearcă să-l facă responsabil pe primarul Lungu. Din păcate, Iţcaniul a rămas de căruţă de pe vremea lui Ceauşescu. Nu a fost asfaltat în perioada lui Ceauşescu. Eu am încercat să fac câte ceva, am asfaltat acolo vreo cinci străzi de pământ, de când sunt primar, asfaltăm în continuare”, a spus edilul sucevean, la conferinţa de presă de miercuri.

Acesta a explicat de ce nu are cum să se ocupe doar de asfaltarea străzilor din Iţcani, în detrimentul celorlalte zone ale municipiului.

„Toate cartierele Sucevei participă cu sume importante la bugetul local. Nu pot să iau toţi banii colectaţi din Suceava să-i duc în Iţcani. Chiar şi lista de asfaltări de anul acesta are o logică simplă – în fiecare cartier încercăm să asfaltăm câte o stradă de pământ: Constantin Moraru – Iţcani – a fost licitată şi are ordinul de începere a lucrărilor, Lev Tolstoi - în Burdujeni Sat, Traian Ţăranu – Obcini, Traian Popovici – Lanişte, Florilor – în Burdujeni, la gară.

Încerc să repartizez bugetul echitabil, pe cartiere. Asta am făcut mereu de când sunt primar. Nu a fost văduvit de fonduri Iţcaniul, ba chiar din contră, a primit mai mult decât alte cartiere. Dar decalajul care exista acolo nu putem să-l recuperăm în doar câţiva ani”, a declarat primarul Sucevei, care a spus că este alături de locuitorii din Iţcani, le înţelege nemulţumirile şi caută soluţii, doar că nu este de acord cu „căutarea de ţapi ispăşitori”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Iţcaniul a rămas de căruţă de pe vremea lui Ceauşescu”.
 Vizualizări articol: 3186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lungu: „Iţcaniul a rămas de căruţă de pe vremea lui Ceauşescu”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei