Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mar 2017 - Anul XXII, nr. 60 (6476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 16 – 22 martie

Spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, joi şi duminică, la Teatrul „Matei Vişniec”

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” îi invită pe suceveni joi, 16 martie, şi duminică, 19 martie, de la ora 19.00, la spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, în regia lui Alexandru Bogdan. Spectacolul este o pledoarie pentru dragoste şi îndrăgostiţi, pentru sensibilitate şi pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele şi mai ales pentru cei care cred că existenţa fără iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoţiei umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăuşă, relaxantă dar, în acelaşi timp, lucidă şi ironică.

 

Teatru pentru copii

Centrul Cultural Bucovina prezintă, la Muzeul de Istorie, str. Ştefan cel Mare, Nr. 33, următoarele spectacole: 18 martie: ora 10:00, „Hansel şi Gretel”, după fraţii Grimm; 19 martie, ora 10:00, „Sarea în bucate”, după Petre Ispirescu. Accesul la aceste spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile.

 

Joi, 16 martie

Conferinţa „Tânărul în căutarea libertăţii. Suntem cu adevărat liberi?”

ASCOR Suceava, împreună cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, organizează, de la ora 18:00, la Sala Arhiepiscopiei (noul sediu, lângă Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou”), conferinţa „Tânărul în căutarea libertăţii. Suntem cu adevărat liberi?”, susţinută de invitatul special, arhim. Nicodim Petre. Intrarea este liberă.

 

Nadir concertează la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Nadir, artistul libanez care a ajuns celebru după participarea la show-ul „X-Factor” de la Antena 1, va concerta la Suceava. Evenimentul va avea loc în Auditorium "Joseph Schmidt", de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 30 de lei sau 15 lei pentru elevi şi studenţi. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava. Biletele se pot achiziţiona online, pe www.ccs-sv.ro/www.biletesuceava.ro, sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-12:00. Informaţii suplimentare la 0752 092 606.

 

Spectacolul „Prenumele”, la Casa de Cultură a Sindicatelor

De la ora 18.30, Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău prezintă spectacolul „Prenumele”, un text de Alexandre de la Pateliere şi Mathieu Delaporte, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Preţul unui bilet este 10 lei.

 

Sâmbătă, 18 martie

Concertul „Bossa Nova and Jazz Romance”, la Old Times

La Old Times va avea loc, de la ora 21:00, Concertul „Bossa Nova and Jazz Romance” susţinut de cunoscutul chitarist Alex Man şi Gabriela Costa – voce. Evenimentul este organizat de Fundaţia Culturală Eden Suceava, preşedinte Emil Orban. Invitaţia la concert o fac chiar cei doi mari iubitori de muzică. Pasiunea comună i-a adus împreună în proiecte inedite, care poartă amprenta puternicelor lor personalităţi, ca oameni şi ca artişti. Este o invitaţie la o dublă călătorie pe pământ american, într-un melanj elegant şi antrenant între efervescenţă şi căldura muzicii braziliene (“a sudului”) şi jucăuşul şi în acelaşi timp sofisticatul jazz („al nordului”), într-o seară în care se vor contopi piese pe care le recunoaştem ca venind din “ţara carnavalului de la Rio” şi standarde de jazz minunate. Toate acestea într-o abordare încărcată de lirism şi originală, dar în acelaşi timp aproape de rădăcinile fiecăreia. Un bilet la concert costă 20 de lei. Rezervări la telefon 0230 510 150.

 

Teatru Zbribulici revine la Iulius Mall Suceava

Începând cu ora 14.00, Iulius Mall Suceava îi invită pe suceveni, alături de cei mici, la Atelierul de creaţie, iar de la ora 16.30, Trupa Zbribulici îi invită pe copii să cânte şi să danseze pe "Tărâmul magic al Primăverii".

 

Discoteca de altădată, la Oscar Wilde

La Oscar Wilde va avea loc, de la ora 21:00, Discoteca de altădată (DJ MC Jacky, Tombolă Oriflame). Rezervări la numărul de telefon 0751 35 05 75 sau la 0330 803 102.

 

Luni, 20 martie

„Alege să fii mângâiere”, spectacol caritabil pentru beneficiarii Căminului pentru Persoane Vârstnice Solca

La Sala Cinema Modern va avea loc, de la ora 17:00, spectacolul caritabil de copii şi tineret în beneficiul Căminului pentru Persoane Vârstnice Solca, intitulat sugestiv „Alege să fii mângâiere”. Evenimentul caritabil, la care biletul de intrare costă doar 10 lei şi la care se pot face donaţii în timpul spectacolului, pentru cei 55 de bătrâni care-şi duc cu greu bătrâneţile în căminul de la Solca, este organizat de  Asociaţia Proiect Pro Europa, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava şi cotidianul Monitorul de Suceava.

 

Picnic francofon, săptămâna viitoare, la Universitatea Suceava

Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) se implică şi în acest an în evenimentul propus de Institutul Francez, „Pique-nique poétique #Haikunoi”, ediţia a III-a. Astfel, organizatorii îi invită pe francofonii şi francofilii suceveni, pe toţi pasionaţii de poezie (în principal studenţi, dar şi grupuri de elevi de la liceele din oraş, profesori de limbă franceză, angajaţi francofoni de la întreprinderile din judeţul Suceava etc.), să scrie un haiku în limba franceză, să-l posteze pe o reţea de socializare (Facebook, Twitter) folosind hashtagul #Haikunoi2017 şi să-l prezinte celorlalţi participanţi în timpul picnicului care va avea loc luni, între orele 12:00 şi 14:00, în faţa corpului A al Universităţii.

 

Marţi, 21 martie

„Punguţa cu doi bani”, pe scena suceveană

De la ora 10.00, Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache” Botoşani prezintă, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, piesa de teatru „Punguţa cu doi bani”, după textul lui Ion Creangă. Preţul unui bilet este 12 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei