Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2017 - Anul XXII, nr. 47 (6463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Precauţie

Posibilele pericole din Parcul Central, îndepărtate prin toaletări de arbori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Crengile arborilor din Parcul Central, care atârnau peste zona carosabilă a bulevardului principal al Sucevei, au fost îndepărtate ieri, prin tăiere, de angajaţii municipalităţii. Toaletarea arborilor s-a făcut cu ajutorul unei macarale cu nacelă, cu care s-a putut acţiona la înălţime, pentru siguranţa celor care treceau pe acolo fiind restricţionat traficul pietonal, dar şi cel auto, parţial, poliţiştii locali fiind prezenţi pentru a dirija circulaţia.

Alţi arbori, care erau înclinaţi sau prezentau risc de prăbuşire, au fost tăiaţi, astfel încât să nu existe riscul prăbuşirii lor, în cazul unor noi fenomene extreme.

„Analizăm cu atenţie potenţialele pericole, să luăm din timp măsurile necesare. Unii arbori, care anul trecut erau sănătoşi, acum sunt uscaţi. Alţii sunt înclinaţi, chiar şi în apropierea locului de fitness. Copacul care s-a prăbuşit săptămâna trecută nu avea semne vizibile de uscare, dar după ce s-a rupt s-a văzut o scorbură mare pe interior. Când a fost modernizat Parcul Central, mai mulţi arbori trebuiau tăiaţi şi înlocuiţi cu alţii tineri, dar atunci acţiunea a fost blocată de protestele unor ecologişti”, a explicat viceprimarul Marian Andronache, care coordonează activitatea Direcţiei Domeniului Public.

Acţiunile de ieri, din Parcul Central, vin ca urmare a evenimentului de vineri dimineaţă, când, din cauza vântului foarte puternic, o parte dintr-un arbore uscat s-a prăbuşit peste o maşină aflată în trafic, pe bulevardul Ana Ipătescu.

Din fericire, cele două persoane care se aflau în vehicul, mamă şi fiu, au fost doar uşor rănite, mult mai grave fiind sperietura şi distrugerile provocate maşinii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posibilele pericole din Parcul Central, îndepărtate prin toaletări de arbori.
 Vizualizări articol: 1465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Posibilele pericole din Parcul Central, îndepărtate prin toaletări de arbori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei