Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2017 - Anul XXII, nr. 46 (6462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente rutiere

Un pieton mort, un al doilea în comă, după ce au fost loviți violent de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un pieton a murit, iar al doilea a ajuns la spital în comă, după două accidente rutiere petrecute duminică seara pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal. Unul dintre accidente s-a petrecut la Vama şi unul la Dorna Candrenilor, în ambele cazuri pietonii traversând prin locuri nemarcate şi fără a se asigura suficient. 

Primul accident s-a înregistrat în jurul orei 19.40, la Vama. Un localnic în vârstă de 46 de ani, Cornel U., a fost lovit violent de un Mercedes, la volanul căruia se afla Costel P., un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Pojorâta.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost preluat de un echipaj al ambulanței şi transportat inițial la spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc. Starea sa era însă critică, iar după circa două ore, interval în care i s-au făcut şi manevre de resuscitare, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, aici, în scurt timp, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza stării comatoase pietonul nu a putut fi testat, însă i s-a recoltat o probă biologică. 

La câteva ore de la accidentul cu final tragic de la Vama, în jurul orei 22.20, a urmat al doilea accident, pe raza comunei Dorna Candrenilor. Un localnic în vârstă de 48 de ani, Axente C., a fost lovit de un autoturism VW, la volanul căruia se afla Viorel M., un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Gura Humorului.

Pietonul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Suceava. El a fost internat cu diagnosticul comă profundă, traumatism cranio-cerebral cu hematom intracranian, contuzie toraco-abdominală şi hemoragie internă. O stare foarte gravă, aşadar.

Din anchetele preliminare ale poliției rezultă că în ambele cazuri accidentele s-au produs din cauză că pietonii s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Aceasta este cauza principală a accidentelor, iar pe parcursul cercetărilor urmează să se stabilească şi dacă şoferii au vreo vină legată de viteza cu care se deplasau în localitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pieton mort, un al doilea în comă, după ce au fost loviți violent de maşini.
 Vizualizări articol: 8680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pieton mort, un al doilea în comă, după ce au fost loviți violent de maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei