Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2017 - Anul XXII, nr. 46 (6462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control rutier

Radarele au făcut ravagii în buzunarele şoferilor grăbiţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 150 de poliţişti rutieri au fost angrenaţi, timp de trei zile, într-o amplă acţiune de control în trafic, în care au fost folosite toate cele zece autospeciale cu aparatură radar. Ampla acţiune s-a desfăşurat în perioada 24-26 februarie, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Au fost aplicate 461 de amenzi, din care peste 300 pentru depăşirea limitelor de viteză. Din nou, nu au lipsit nici abaterile grave, în urma cărora au fost ridicate 23 de permise de conducere şi au fost întocmite zece dosare penale.

Acţiunea s-a dorit a fi una de amploare, şi aşa a şi fost, prin mobilizarea, alături de poliţiştii rutieri, a colegilor de la poliţiile municipale şi orăşeneşti şi a agenţilor de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie cu sarcini pe linie rutieră.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a declarat că cei mai mulţi dintre cei 23 de şoferi rămaşi fără permis au fost înregistraţi de radare cu o viteză care depăşea cu peste 50 de kilometri la oră limita admisă pe respectiva porţiune de drum. De asemenea, pentru nereguli tehnice constatate au fost retrase opt certificate de înmatriculare.  

„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere, şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă generează accidente cu urmări din cele mai grave, iar exemplele de acest gen sunt din păcate foarte multe”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu.

În ultimele zile, trei tineri au murit în accidente rutiere din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

În cadrul acţiunii de control din perioada 24-26 februarie, poliţiştii au constatat şi zece infracţiuni la regimul rutier. Este vorba de infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului ori fără permis de conducere. Aceşti şoferi pericol public au fost prinşi în cadrul controalelor organizate pe timp de seară şi noaptea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radarele au făcut ravagii în buzunarele şoferilor grăbiţi.
 Vizualizări articol: 4386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Radarele au făcut ravagii în buzunarele şoferilor grăbiţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei