Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2017 - Anul XXII, nr. 46 (6462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Turism

Kusadasi şi Air Bucharest au prezentat ofertele pentru sejururile din Suceava în Zakynthos şi Antalya

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tour-operatorul Kusadasi şi compania aeriană Air Bucharest au prezentat, în mod oficial, ofertele de anul acesta pentru sejururile de vacanţă cu zboruri directe din Suceava către Zakynthos, în Grecia, şi Antalya, în Turcia. În cursul zilei de ieri a avut loc o conferinţă de presă susţinută de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, la care au fost prezenţi şi proprietarul tour-operatorului Kusadasi, Oana Yapici, directorul general al Air Bucharest, Hasan Yapici, precum şi directorul de operaţiuni la sol al companiei, Alexandru Ilie. Preşedintele CJ Suceava a amintit, pentru început, că zborurile către Antalya vor fi operate în zilele de luni, în perioada 12 iunie – 18 septembrie 2017, iar cele pentru Zakynthos în zilele de miercuri, în perioada 7 iunie – 27 septembrie 2017. Cursele charter de la Suceava către Antalya vor decola la ora 17:30 şi vor ateriza la 19:30, în timp ce cursa retur va decola de pe aeroportul din Turcia la 14:45 şi va ateriza la Suceava, 16:45. Cursele aeriene către insula grecească vor decola din Suceava la ora 17:20 şi vor ateriza la 19:20, iar pentru zborul retur, decolarea va fi la ora 14:00 din Zakynthos, cu aterizare pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 16:00. Cursele aeriene vor fi operate cu avioane Boeing 737 – 300, cu 148 de locuri, la toate zborurile fiind inclus serviciul de catering.

Pentru acest sezon de vară, directorul Kusadasi, Oana Yapici, a anunţat că sejururile de şapte nopţi în cele două destinaţii de vacanţă din Turcia şi Grecia, cu plecare din Suceava, au preţuri începând de la 346 euro/persoană, cu transport inclus, transfer de la aeroport şi cazare, şi pot să ajungă până la 1.500 euro/persoană, în funcţie de preferinţe. Oana Yapici a precizat că variantele de preţ sunt extrem de variate, pentru toate cerinţele, iar ofertele şi tarifele pentru Antalya şi Zakynthos ale Kusadasi şi Air Bucharest sunt disponibile la agenţiile de turism partenere din judeţul Suceava. Ea a subliniat că în special pentru Antalya, reducerile pentru perioada de „early booking” pot să fie şi de 60%. În privinţa sejururilor de vacanţă în Zakynthos, ea a arătat că reducerile nu sunt la fel de mari, însă preţurile pentru cazare în insula grecească sunt mai reduse. Directorul Kusadasi a dat asigurări că indiferent de gradul de ocupare al aeronavelor, toate cursele charter de la Suceava către Antalya şi Zakynthos vor fi operate conform orarului de zbor anunţat.

Oana Yapici a adăugat că dacă toate cursele operate în acest sezon către cele două destinaţii vor fi pline, în total Aeroportul Suceava va avea un plus de 2.200 de pasageri.

„Vrem ca prin ofertele noastre să-i mulţumim pe turiştii care vor cumpăra sejururi din Suceava către Antalya şi Zakynthos, să ajungă în cele mai bune condiţii la destinaţii şi să aibă un concediu excelent. Trebuie spus că suntem singurul operator de turism care are şi compania proprie de transporturi aeriene, tocmai pentru a ne susţine singuri aceste curse charter pe perioada sezonului de vară”, a declarat Oana Yapici. Ea a subliniat că intenţia celor două companii de a veni la Suceava era una mai veche, însă acest lucru s-a concretizat acum, după modernizarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava.

 

Flutur: Intenţia noastră este să deschidem zboruri şi către alte destinaţii

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat venirea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava a unui nou operator aerian, Air Bucharest, care pune la dispoziţia sucevenilor, şi nu numai, curse către două destinaţii de vacanţă, precum şi a tour-operatorului partener, Kusadasi.  „Sunt convins că vor fi foarte mulţi care vor fi interesaţi de aceste sejururi, având în vedere că destinaţiile sunt extrem de frumoase, iar ofertele sunt atractive. Intenţia noastră este de a deschide şi alte trasee, către alte destinaţii, având în vedere că Air Bucharest operează curse către Dubai, Spania sau alte destinaţii internaţionale”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că a discutat cu reprezentanţii celor două companii şi despre posibilitatea promovării de pachete turistice în Bucovina, astfel încât cele două noi curse să poată fi folosite şi de turiştii din Grecia sau Turcia care vor să viziteze judeţul Suceava. ”Cel mai important este să ne gândim şi la turiştii care să vină în Bucovina din cele două ţări. Și aici vorbim de acţiuni de promovare a Bucovinei, pentru a putea avea pachete de vacanţă şi pentru unităţile din judeţul Suceava. Și mă gândesc în primul rând la Grecia, o ţară ortodoxă, turiştii din această ţară putând să vină în Bucovina pentru mănăstiri, peisaje şi tradiţiile de aici. Și vom avea discuţii în sensul acesta pentru a putea promova pachete de vacanţă în Bucovina”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.

 

Ioan Măriuţa: La mai puţin după un an de la modernizare avem doi operatori pe destinaţii de vacanţă

Prezent la conferinţa de presă de ieri, Ioan Măriuţa a remarcat în primul rând că la mai puţin de un an de la modernizarea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava deja sunt doi operatori aerieni care oferă zboruri către destinaţii de vacanţă. „Salutăm venirea la Suceava a celor de la Kusadasi şi Air Bucharest şi vreau să mulţumesc companiei aeriene pentru cele două destinaţii pentru care operează zboruri. Și sunt convins că vom deschide şi alte destinaţii în perioada următoare”, a precizat Ioan Măriuţa. El a arătat că până la începerea zborurilor Air Bucharest va face un audit operaţional al aeroportului. În acelaşi timp, Ioan Măriuţa a amintit că în momentul de faţă aeroportul oferă servicii la cele mai înalte standarde în privinţa securităţii la incendii şi a securităţii pasagerilor. El a subliniat că investiţiile pentru creşterea standardelor în cele două domenii vor continua şi anul acesta, având în vedere că şi numărul curselor aeriene de pe Aeroportul Suceava va fi mai mare.

Nu în ultimul rând, directorul de operaţiuni la sol al Air Bucharest, Alexandru Ilie, a ţinut să precizeze că de la înfiinţare, această companie a transportat peste 500.000 de pasageri, ceea ce demonstrează încrederea clienţilor în calitatea serviciilor pe care le oferă. „Vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean şi Aeroportului Suceava pentru entuziasmul şi profesionalismul cu care ne-au primit. Ne bucurăm că am ajuns aici în Suceava, dar şi că după modernizarea aeroportului avem posibilitatea să operăm zboruri în cele mai bune condiţii”, a spus Alexandru Ilie. El a subliniat că Air Bucharest va trata cu cea mai mare seriozitate cursele charter pe care le va avea de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kusadasi şi Air Bucharest au prezentat ofertele pentru sejururile din Suceava în Zakynthos şi Antalya.
 Vizualizări articol: 2344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Kusadasi şi Air Bucharest au prezentat ofertele pentru sejururile din Suceava în Zakynthos şi Antalya5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei