Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2017 - Anul XXII, nr. 42 (6458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

500 de elevi au participat la Siret la un program de prevenire a delincvenţei juvenile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a iniţiat şi implementat în întreg judeţul un program de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor pentru acest an. Primele semne ale delincvenţei şi ale violenţei în mediul şcolar apar odată cu absenţa de la orele de şcoală, urmată de abandonul şcolar.

În cursul săptămânii trecute poliţiştii de prevenire au lansat acest program la Casa de Cultură din oraşul Siret, unde au participat peste 500 de elevi, poliţiştii din structurile operative de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale. În timpul acţiunii, poliţiştii au desfăşurat o acţiune în teren, pentru identificarea şi tragerea la răspundere a minorilor care încalcă legea sau care lipsesc de la cursuri. În timpul acestei acţiuni, în oraşul Siret au acţionat 15 poliţişti, fiind verificate patru baruri şi cafenele din zona şcolilor, timp în care au fost instruiţi şi administratorii acestor unităţi de alimentaţie publică.

În timpul filtrelor organizate de poliţişti au fost depistaţi 14 elevi care plecaseră de la cursuri. De asemenea, au fost identificaţi cinci minori care s-au comportat agresiv cu ceilalţi colegi. Tot în cadrul acestei acţiuni au fost întocmite cinci dosare penale şi au fost verificate 62 de vehicule găsite în zona şcolilor.

Au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.000 de lei, în timpul acţiunii, iar pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice au fost aplicate opt amenzi, în valoare de 2200 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 500 de elevi au participat la Siret la un program de prevenire a delincvenţei juvenile.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
500 de elevi au participat la Siret la un program de prevenire a delincvenţei juvenile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin înaltă (reţeta franceză originală) Tarta Tatin este unul dintre deserturile clasice şi celebre ale lumii, care are două mari calităţi pentru gospodina de azi – este uşor de pregătit şi arată spectaculos. Se poate face din diferite fructe, dar reţeta originală iese cel mai bine... Citeşte