Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2017 - Anul XXII, nr. 20 (6436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Un bărbat de 42 de ani este urmărit penal după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 42 de ani din comuna Vama este urmărit penal, după ce a convins o copilă de 14 ani să întreţină relaţii sexuale cu el. Poliţiștii care au făcut cercetările în acest caz spun că Pavel P., bărbatul din Vama, a abordat-o pe tânăra de 14 ani pe o reţea de socializare și, după ce au schimbat câteva impresii, cei doi au hotărât să se întâlnească. Pe 20 ianuarie bărbatul s-a urcat la volanul unui autoturism Audi și s-a deplasat în comuna Pojorâta, unde a luat-o pe fată de acasă, continuându-și apoi drumul spre municipiul Câmpulung Moldovenesc. Aici bărbatul a tras mașina într-o parcare ferită de ochii lumii și a convins-o pe fată să întreţină relaţii sexuale cu el. Poliţiștii au aflat despre ce i s-a întâmplat fetei a doua zi, când o persoană care a vrut să-și păstreze anonimatul le-a sesizat acestora că fata de 14 ani ar fi fost abuzată sexual cu o zi înainte, de un bărbat din comuna Vama. Poliţiștii au demarat cercetările și au stabilit că fata fusese luată cu o zi înainte de acasă, de bună voie, de bărbatul de 42 de ani și au avut confirmarea faptului că cei doi au făcut sex în autoturism, într-o parcare, după care copila a fost adusă acasă. Oamenii legii au constatat în același timp că bărbatul din Vama a condus autoturismul fără a  deţine permis de conducere și după ce l-au audiat, au deschis pe numele acestuia un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. Joi după-amiază, procurorii au emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Vineri la prânz acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu o minoră şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 42 de ani este urmărit penal după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani.
 Vizualizări articol: 15223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat de 42 de ani este urmărit penal după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei