Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 dec 2016 - Anul XXI, nr. 300 (6413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În zilele de Crăciun

Doi şoferi băuţi au provocat accidente și au fugit, lăsând victimele în drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi care se aflau sub influenţa alcoolului au provocat accidente rutiere în primele două zile de Crăciun, unul dintre ei intrând cu maşina într-o căruţă, iar celălalt lovind un pieton. Cei doi şoferi au fugit de la locul accidentelor, încercând să scape de răspundere. Din fericire, reacţia poliţiştilor a fost eficientă, iar ambii au fost prinşi după câteva ore. Pe numele celor doi şoferi pericol public au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Unul dintre ei a fost între timp şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Beat şi fără permis, a intrat cu autoutilitara într-o căruţă în care erau doi copii

Un prim accident cu fugă de la locul faptei s-a înregistrat în dimineaţa zilei de 25 decembrie, în jur de ora 4.00. Printr-un apel la numărul de urgenţe 112, poliţia a fost sesizată că pe DJ 155P, în comuna Baia, o căruţă în care erau doi minori a fost lovită de o maşină. Echipajul deplasat la faţa locului a constatat că accidentul s-a produs între Bogata şi Baia, pe un pod, căruţa fiind lovită în partea din faţă, de un autovehicul care circula din sens opus. La faţa locului au fost identificaţi doi copii, unul în vârstă de 14 ani şi unul de 12 ani, ambii din satul Bogata. Cei doi erau proiectaţi în afara atelajului hipo şi aveau multiple leziuni.

Cei doi copii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde au fost diagnosticaţi cu multiple politraumatisme, inclusiv traumatisme cranio-faciale severe.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că în accident a fost implicată o autoutilitară Peugeot, care aparţine unei familii din Bogata. În jurul orei 7.30, autoutilitara a fost găsită în curtea familiei, cu avarii în partea din faţă şi cu parbrizul crăpat. În scurt timp poliţiştii au dat şi de şoferul implicat în accident, Ilie Pandele, în vârstă de 29 de ani, din satul Bogata, comuna Baia. La ora la care a fost identificat şi a putut fi verificat cu etilotestul, suspectul avea o concentraţie de 0,43 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, tânărul nu este nici posesor de permis de conducere.

Acesta a fost reţinut imediat de poliţişti, iar în după-amiaza zilei de 25 decembrie procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a solicitat arestarea sa preventivă. Având în vedere noianul de infracţiuni grave, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămarea corporală, Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ilie Pandele.

 

Beat turtă la volan, a accidentat un pieton, a abandonat maşina şi a fugit

A doua zi de Crăciun a adus un nou accident complicat pentru poliţişti, cu fuga autorului de la faţa locului. În municipiul Suceava, pe strada Ion Vodă Viteazul, un bărbat în vârstă de 77 de ani, pieton, care mergea pe marginea drumului, a fost accidentat de o maşină. Şoferul nu a oprit, la faţa locului fiind identificat doar pietonul. În apropiere, poliţiştii au găsit un autoturism Ford Focus abandonat. Maşina avea avarii, în scurt timp stabilindu-se că este cea implicată în accident. La aproximativ două ore de la accident poliţiştii l-au găsit pe şoferul care între timp se transformase în pieton. Marcel Catrinar, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, a recunoscut în faţa anchetatorilor că el a provocat accidentul.

La ora la care a fost testat, bărbatul avea încă o alcoolemie foarte ridicată: 1,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Pietonul, care a scăpat cu leziuni uşoare, avea o alcoolemie de 0,31 miligrame per litri alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului, luni seară suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cazul acestui şofer sunt trei capete de acuzare: vătămare corporală din culpă,părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi şoferi băuţi au provocat accidente și au fugit, lăsând victimele în drum.
 Vizualizări articol: 4368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi şoferi băuţi au provocat accidente și au fugit, lăsând victimele în drum5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei