Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2016 - Anul XXI, nr. 293 (6406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final

Social-democraţii şi un reprezentant ALDE, singurii prezenţi la ridicarea certificatelor de parlamentar de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PSD de Suceava, cu excepţia lui Eugen Bejinariu, şi senatorul ALDE Ilie Niţă au fost singurii care au fost prezenţi pentru a primi certificatele doveditoare ale alegerii în funcţia de deputat sau de senator. Ceremonia de înmânare a certificatelor a avut loc în sala "Ștefan cel Mare" din Palatul Administrativ, în cadrul ultimei şedinţe a Biroului Electoral Judeţean Suceava. Ședinţa a fost prezidată de preşedintele BEJ Suceava, Costel Aiftincă, şi a început cu intonarea imnului naţional al României, după care Costel Aiftincă le-a urat succes noilor parlamentari în viitorul mandat. După citirea rezultatelor alegerilor din judeţul Suceava pentru Senat şi Camera Deputaţilor, preşedintele BEJ a înmânat certificatele constatatoare ale alegerii în Parlament deputaţilor PSD de Suceava Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu şi Emanuel Havrici. Certificatele au mai fost înmânate senatorilor PSD de Suceava Ioan Stan şi Virginel Iordache, precum şi senatorului ALDE Ilie Niţă.

În urma alegerilor de duminică, 11 decembrie a.c., PSD Suceava are şapte parlamentari, respectiv doi senatori, Ioan Stan şi Virginel Iordache, şi cinci deputaţi, Eugen Bejinariu, Maricela Cobuz, Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu şi Emanuel Havrici. PNL Suceava va avea cinci reprezentanţi în Parlament, respectiv senatorul Daniel Cadariu şi deputaţii Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu şi Dumitru Mihalescul. Certificatele de parlamentar ale acestora au fost ridicate de reprezentantul PNL în BEJ Suceava, Lucian Harşovschi.

ALDE Suceava este cel de-al treilea partid care va avea parlamentari în următorul mandat, prin senatorul Ilie Niţă şi deputatul Alexandru Băişanu.

După primirea certificatelor de parlamentar, senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a ţinut să le mulţumească din nou alegătorilor suceveni pentru votul acordat social-democraţilor. Ioan Stan le-a dat asigurări sucevenilor că programul de guvernare al PSD cu care acest partid a câştigat alegerile va fi pus în aplicare în totalitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii şi un reprezentant ALDE, singurii prezenţi la ridicarea certificatelor de parlamentar de Suceava.
 Vizualizări articol: 4248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Social-democraţii şi un reprezentant ALDE, singurii prezenţi la ridicarea certificatelor de parlamentar de Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Speranta nu moare! trimis de
(17 dec 2016, 11:24:30
Cu cine trebuia sa votam cu pmp care a taiat salarile si pensile? cu guvernul zero =pnl? bine inteles ca am votat psd si sa speram ca va fi bine pentru toti romani

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei