Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2016 - Anul XXI, nr. 285 (6398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 – 14 decembrie

Scrisoare către Moş Crăciun, la Shopping City Suceava

Scrie-i Moşului ce-ţi doreşti de Crăciun şi dorinţa ta poate deveni realitate. Până pe 20 decembrie, Shopping City Suceava invită părinţii să-şi îndrume copiii cu vârste între 3 şi 10 ani să îi scrie o scrisoare lui Moş Crăciun. Dorinţele se completează pe formularul de scrisoare şi se depun în cutia poştală din ”Orăşelul lui Moş Crăciun”, situat în faţa magazinului Pepco din incinta centrului comercial. Pe 21 decembrie va avea loc marea extragere, iar un copil norocos se va bucura de îndeplinirea dorinţei menţionate în scrisoarea către Moş Crăciun. Dorinţa va fi îndeplinită în limita a maxim 300 euro, constând în cumpărături din magazinele din Shopping City Suceava.

 

Întâlnire cu Moş Crăciun, la Shopping City Suceava

Moş Crăciun le dă întâlnire tuturor copiilor, la Shopping City Suceava, în Orăşelul lui Moş Crăciun. În perioada 11-23 decembrie, Shopping City Suceava invită toţi copiii să se întâlnească cu Moş Crăciun şi să participe la atelierele de creaţie cu tematică de sărbători. Copiii vor putea pregăti scrisoarea pentru Moşul şi vor putea să-şi facă fotografii memorabile alături de familie într-un decor de poveste. Moş Crăciun îi aşteaptă pe cei mici de luni până duminică, între orele 10:00-18:00, iar pe 22 şi 23 decembrie, între orele 14.00-20.00.

 

Distracţie pe gheaţă, la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava

Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie. Vino să te bucuri de un patinoar modern, dar şi de 500 de patine noi, care îţi vor asigura momente de calitate pe gheaţă! Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar au ocazia de a-şi face un abonament de minimum 10 intrări, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum 10 persoane, se oferă o reducere de 50%. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00-22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheaţă este acela că au posibilitatea de a plăti doar 10 lei intrarea şi 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat. Orele petrecute la patinoarul din Shopping City Suceava îţi vor face iarna mai distractivă!

 

Tombola specială a iernii, la Iulius Mall

În sezonul în care cu toţii căutăm daruri speciale pentru persoanele importante din viaţa noastră, Iulius Mall Suceava îţi propune să „Simţi magia Crăciunului!”. Sesiunile de cumpărături din magazinele Iulius Mall le oferă clienţilor prilejul de a intra în rolul lui Moş Crăciun, surprinzându-i pe apropiaţi cu cele mai frumoase cadouri, dar şi şansa de a câştiga premii fabuloase. Cei care depăşesc valoarea de minimum 100 de lei la shopping şi vor veni la Centrul Info cu bonurile se vor înscrie în tombola specială a iernii. În fiecare zi, primii 238 de participanţi înscrişi în campanie vor fi răsplătiţi cu daruri instant. Acolo îi aşteaptă un brad împodobit cu acadele, care ascund mesajul cu premiul câştigat: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumuseţare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoşi şi delicioşi, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată şi băuturi răcoritoare. Pentru clienţii cu mai mult noroc, Moş Crăciun de la Iulius Mall va fi şi mai darnic. Zilnic, prin tragere la sorţi, unul dintre clienţii participanţi la tombolă va fi desemnat câştigătorul unei camere foto-video 360 de grade high definition, care îi va permite să imortalizeze toate momentele fericite alături de prieteni şi familie. Simpaticul bătrânel a pregătit şi mai multe surprize. În urma extragerilor din 11, 18 şi 23 decembrie vor fi anunţaţi marii câştigători ai campaniei. Fiecare dintre cei trei va câştiga câte un iPhone 7 şi un smartwach Apple, ajutându-l să fie în pas cu tehnologia momentului, dar şi alături de cei dragi, oriunde s-ar afla.

 

Shoe Box, cadoul din cutia de pantofi

Iarna aceasta e atât de uşor să aduci un zâmbet de sărbători unui copil nevoiaş. Într-o veche cutie de pantofi poţi ascunde o bucurie pentru un suflet curat, în aşteptarea magiei de sărbători. Areas Suceava a deschis sezonul Shoe Box, „Cadoul din cutia de pantofi la Suceava!” Perioada de colectare cutii: 1-15 decembrie. Cutiile se colectează la Centrul de Incluziune Socială, str. Oituz, Nr. 30, Suceava (fosta clădire a evidenţei populaţiei/poliţie rutieră), persoane de contact: Maria: 0758 510 251, Marian: 0753 186 652, tel./fax 0330 803 372, program de lucru: de luni până vineri, între orele 9:00-17:00.

 

Târgul Handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, în perioada 9-11 decembrie, Iulius Mall găzduieşte Târgul Handmade. Clienţii vor găsi idei inspirate de cadouri unicat, lucrate cu migală şi pricepere. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr, piese vestimentare croşetate sau din materiale diferite, decoraţiuni de Crăciun, tablouri, cutii pentru podoabe, cosmetice naturale şi nu numai pot fi alese de la expozanţii creativi.

 

Bag Expo şi Expomineralia

De vineri, 9 decembrie, la parterul Iulius Mall Suceava se instalează ediţii de Crăciun ale târgurilor Bag Expo şi Expomineralia. Până pe 23 decembrie, cei aflaţi în căutarea unor cadouri inspirate pentru persoanele dragi au posibilitatea de a alege accesorii în tendinţe şi bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase. Bag Expo propune peste 6.000 de genţi, care vor face fericite orice doamne sau domnişoare. Propuneri sunt şi pentru domni, precum: portofele, borsete, curele şi altele. Totodată, clienţii care vor să ofere zâmbete printr-o bijuterie personalizată sunt invitaţi, în aceeaşi perioadă, să viziteze secţiunea de workshop a Expomineralia. Târgul reuneşte zeci de mii de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

 

Joi, 8 decembrie

Lansare de carte, la Iulius Mall Suceava

Lansarea cărţii autobiografice „Am ales România. Povestea mea - Clotilde Armand” are loc la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava, de la ora 16:30. Despre carte: „Nu veţi găsi în această carte programe politice sau slogane electorale. Cu sinceritate, simplitate şi accent franţuzesc, Clotilde Armand vorbeşte despre viaţa şi profesia ei, evocă principiile în care crede cu pasiune, face un surprinzător portret al ţării pe care a ales-o, compară mentalitatea românilor cu cea a francezilor. Veţi întâlni în volum pagini intense, emoţionante – fie tandre şi triste, fie entuziaste şi pline de speranţă”.



Vineri, 9 decembrie

Lansare de carte la hotelul Toaca Bellevue, din Gura Humorului

La hotelul Toaca Bellevue, din Gura Humorului, de la ora 15:00, are loc lansarea volumului „Manual de stări”, semnat de Brînduşa Sorina Bialy, şefa Serviciului „Echipe mobile” din cadrul Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială Suceava. Cartea conţine poezii adunate sub subtitlul „Înfloresc magnolii iarna”, şi proză scurtă, sub subtitlul „Existenţiale”, şi a fost editată la Editura TEBA Gura Humorului. Proiectul literar a fost susţinut de scriitorul Marius Gabor, artistul plastic Radu Bercea (copertă şi ilustraţie) şi Romulus Andriescu (cuvânt pe coperta IV). Lansarea cărţii va fi moderată de jurnalista Adriana Dascălu Bulină. Printre invitaţii care vor vorbi despre carte se numără Gabriel Cărăbuş, Alexandru Ovidiu Vintilă, Alexandru Ştefan Băişanu, Constantin Moldovan, Romulus Andriescu, Cezar Straton, Liviu Clement şi Marius Gabor. Volumul va fi lansat în cadrul campaniei „Cultura Uneşte Bucovina”.

 

Spectacol caritabil, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava organizează, de la ora 18.00, „Spectacol de Crăciun”, eveniment caritabil care va reuni o serie de momente artistice susţinute de elevii instituţiei. Manifestarea va fi găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor şi va fi transmisă în direct pe pagina online a cotidianului Monitorul de Suceava, www.monitorulsv.ro. Elevii şi-au arătat generozitatea de nenumărate ori şi o vor face şi în acest an, banii adunaţi la balul de Crăciun al Colegiului Naţional „Petru Rareş” 2016 fiind direcţionaţi către două cauze – cea a Ioanei Sorina Amariţei din Moldoviţa şi cea a familiei Curic din Mihoveni, Şcheia.

 

Sâmbătă, 10 decembrie

Ateliere creative şi educative pentru copii

Shopping City Suceava organizează o nouă serie de ateliere de creaţie pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne şi atractive. Atelierele sunt gratuite şi au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco. Pe 10 decembrie va fi organizat atelierul ”Poveste de iarnă - fulgi, brazi sau oameni de zăpadă”, în cadrul căruia copiii vor confecţiona obiecte din materiale reciclabile, iar pe 17 decembrie: "Atelierul lui Moş Crăciun - o jucărie aduce bucurie!” (minioni din ciorapi galbeni, troli cu păr de mohair etc.). Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13:00-15:00; 15.00-17.00) la care pot participa maximum 40 de copii. La fiecare sesiune se pot înscrie 20 de copii. Participanţii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: ateliere_creatiesv@yahoo.com. Detalii suplimentare, la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4. La înscriere, părinţii trebuie să opteze pentru intervalul orar 13.00-15.00 sau 15.00-17.00. Atelierele îi vor ajuta pe copii să îşi dezvolte atenţia, abilităţile practice şi imaginaţia, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

 

Activităţi pentru copii, la Iulius Mall

În zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall Suceava, specialiştii Creativ & Deco îi vor învăţa pe ştrengari, de la ora 14.00, cum să realizeze cele mai frumoase coroniţe de Crăciun. Iulius Mall pune la dispoziţia micilor artişti toate materialele necesare, iar ornamentele realizate le vor fi oferite cadou. Astfel, cei mici îi vor demonstra Moşului cât de cuminţi sunt şi îl vor surprinde cu decoraţiuni deosebite.

 

Spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”

Organizaţia studenţească „Clubul de Marketing” va organiza, pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava, de la ora 17.00, spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”. Evenimentul oferă tinerilor oportunitatea de a se afirma prin talentul lor, scopul fiind de a strânge donaţii pentru o liceană care provine dintr-o familie cu probleme financiare.

 

Lecţii de dans, la Iulius Mall

De la ora 18.00, clienţii Iulius Mall primesc invitaţie la dans. Lecţiile ritmate se desfăşoară la parterul mallului, iar doritorii se pot antrena pentru petrecerile de sărbători, învăţând de la specialiştii Salsa Family să danseze salsa, bachata şi merengue.

 

Campionatul naţional de dans sportiv Bucovina Dance Cup, ediţia I

Asociaţia Clubul Sportiv Bucovina Dance Studio organizează, începând cu ora 8:00, la Sala Polivalentă a Conacului Domnesc (Şcheia - Suceava), prima ediţie a Campionatului naţional de dans sportiv Bucovina Dance Cup. Vor participa peste 200 de perechi, care se vor lupta pentru un loc pe podium.

 

Duminică, 11 decembrie

Concert extraordinar de colinde, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

Asociaţia Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei” va organiza anul acesta a opta ediţie a Concertului extraordinar de colinde. De la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava vor concerta coruri şi grupuri folclorice. Corurile, formate din copii şi tineri îmbrăcaţi în portul popular, vor interpreta colinde vechi româneşti, tradiţionale. Invitate în cadrul concertului vor fi corurile: Grupul vocal tradiţional „Ai lui Ştefan, noi oşteni” – Liceul „Ion Nistor” Vicovu de Sus, Corul copiilor Parohiei Vorona Veche, Corul Tinerilor „Oastea Domnului” Suceava, Grupul psaltic „Macarie Ieromonahul”. O prezenţă frumoasă va fi Corul clasei a IX-a C de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. Copiii, al căror diriginte este părintele Justinian Cojocar, îmbrăcaţi în costum popular, vor interpreta colinde, vestind Naşterea Domnului. Spectacolul va fi completat de un recital la chitară, flaut, nai, fluier, caval şi cimpoi. Tinerii artişti sunt elevi ai şcolilor sucevene, cu numeroase premii la concursurile de specialitate. Intrarea este liberă!

 

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

 

Luni, 12 decembrie

Concertul „Zăpezile de altădată”, susţinut de Fuego

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, concertul „Zăpezile de altădată”, susţinut de Fuego. Biletele costă 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 71.

 

Marţi, 13 decembrie

Spectacol extraordinar de operă şi balet cu artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi, la Sala Cinema Modern

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava organizează un spectacol extraordinar de operă şi balet cu artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi. Evenimentul va avea loc de la ora 19:00, la Centrul Cultural Bucovina (Sala Cinema Modern). Preţul unui bilet este 30 de lei sau 15 lei, pentru elevi sau studenţi. Biletele pot fi achiziţionate de luni până vineri, de la Observatorul Astronomic, în intervalul orar 10:00-12:00, sau online, pe www.ccs-sv.ro/www.biletesuceava.ro. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook - Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau pot suna la telefon 0752 092 606. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 2814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei