Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Parada de 1 Decembrie din acest an se va desfășura în Piața Tricolorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Națională a României va fi marcată în acest an în municipiul Suceava printr-o ceremonie militară și religioasă, o paradă militară locală și o expoziție de tehnică militară, evenimentele urmând a se desfășura începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului de pe strada Ștefan cel Mare, lângă Palatul Administrativ. Față de anii trecuți, amploarea manifestărilor va fi ceva mai redusă, iar parada nu se va mai desfășura pe artera principală a orașului, ci doar pe strada Ștefan cel Mare, de la Muzeul Bucovinei spre Palatul Administrativ.

Ceremonialul militar va fi organizat de Centrul Militar Județean Suceava, în colaborare cu Prefectura Suceava și Consiliul Județean Suceava. La paradă vor defila militari de la Batalionul 17 vânători de munte „Dragoș Vodă”, Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, Inspectoratul de Poliție Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Direcția Județeană de Informații și Primăria municipiului Suceava.

După ceremonialul religios, parada militară și depunerea de coroane de flori, va urma o expoziție de tehnică militară, tot în zona Palatului Administrativ Suceava.

La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a României au fost invitați reprezentanți ai Prefecturii Suceava, ai Consiliului Județean Suceava, ai Primăriei municipiului Suceava, ai partidelor politice, ai instituțiilor culturale științifice și religioase, ai asociațiilor și fundațiilor, cadre militare în activitate, în rezervă și în retragere, veterani de război, elevi și studenți. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada de 1 Decembrie din acest an se va desfășura în Piața Tricolorului.
 Vizualizări articol: 5919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Parada de 1 Decembrie din acest an se va desfășura în Piața Tricolorului2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei