Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 nov 2016 - Anul XXI, nr. 276 (6389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 24 – 30 noiembrie

Black Friday Friends, trei zile cu promoţii de până la 80%, la Iulius Mall Suceava

Visezi la piese vestimentare care îţi reflectă personalitatea, încălţăminte cool, accesorii în tendinţe, parfumuri sau pur şi simplu eşti pasionat de shopping? De vineri până duminică, în perioada 25-27 noiembrie, este Black Friday Friends la Iulius Mall Suceava, cu oferte de până la 80%. Catalogul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Suceava, care îi aşteaptă pe vizitatori într-o nouă versiune, în ton cu stilul activ şi modern al clienţilor săi. În plus, în fiecare dintre cele trei zile, primii 450 de clienţi care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei şi merg la Centrul Info vor fi răsplătiţi cu premii instant, pentru a fi împărţite cu prietenul care îi însoţeşte la shopping: sesiuni de shopping în valoare de 100 de lei în magazinele Iulius Mall, vouchere pentru bijuteriile Atlantis Gold, invitaţii duble la film, meniuri pentru două persoane în food court, vouchere pentru două cafele şi băuturi răcoritoare.

Pentru cei care îmbină pasiunea pentru cumpărături cu cea pentru muzică, Iulius Mall Suceava lansează invitaţia la concertul susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00, instrumentiştii îi vor acompania pe clienţi cu fragmente celebre din muzică de film. O vizită în acest weekend la Iulius Mall te va ajuta să îţi completezi garderoba cu ţinute la promoţii de până la 70%. De pe lista ofertelor nu lipsesc articolele H&M, C&A, Motivi, Pimkie, Terranova, Kenvelo, Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Seroussi, Bigotti şi multe altele. Cei care adoptă un stil sportiv vor găsi echipamentul perfect la Intersport, la preţuri mai mici cu până la 50%, sau la Adidas, unde promoţiile sunt de până la 30%. Şi pentru prichindei vor fi discounturi speciale, de până la 70%.

Te pregăteşti pentru sezonul rece şi îţi doreşti încălţăminte călduroasă şi genţi cu un design în trend? Acum e momentul să nu te mulţumeşti cu o singură pereche, pentru că la Iulius Mall vei găsi oferte de până la 70%. Nu trebuie să ratezi magazinele Salamander, CCC şi Medea. Black Friday Friends este prilejul perfect pentru a completa colecţia de cosmetice cu noi achiziţii, la preţuri cu până la 50% mai mici, de la brandurile specializate. Surprize sunt disponibile şi pentru cei care pun accent în garderoba lor pe detalii cu personalitate, în magazinele de bijuterii şi accesorii. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decoraţiuni şi articole pentru casă, atunci vei găsi la Iulius Mall discounturi de nerefuzat, în magazinele de profil. La Flanco, reducerile vor fi pe bandă rulantă, până la 80%. În plus, promoţii vor fi disponibile şi pentru servicii. Ispititoare vor fi şi ofertele pregătite de restaurantele din food court şi cafenelele din Iulius Mall Suceava. Catalogul complet poate fi accesat pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

 

Joi, 24 noiembrie

Vali Boghean Band, pe scena Auditoriumului "Joseph Schmidt"

Cu începere de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului "Joseph Schmidt" al Universităţii din Suceava va concerta Vali Boghean Band, evenimentul fiind organizat de Casa de Cultură a Studenţilor. Preţul unui bilet este de 30 de lei sau 15 de lei pentru elevi şi studenţi. Biletele se pot achiziţiona online pe www.ccs-sv.ro, www.biletesuceava.rosau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-12:00. Informaţii suplimentare la 0752 092 606 sau Casa de Cultură a Studenţilor Suceava.

 

Expoziţia Taberei de pictură de la Cacica

La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava se deschide, la ora 12.00, expoziţia de artă plastică în care sunt prezentate lucrările realizate în Tabăra de pictură de la Cacica. Sunt expuse 27 de lucrări semnate de cei 13 artişti plastici participanţi: Liviu Suhar (Iaşi), Constantin Catargiu (Timişoara), Ştefan Potop (Piatra Neamţ), Vasile Crăiţă Mândră (Bacău), Dumitru Macovei (Moineşti), Sorin Otînjac (Iaşi), Daniela Elena Grapă (Iaşi), Lucreţia Rodica Milea (Ploieşti), Florica Ionescu (Ploieşti), Silvia Tiperciuc (Bacău) şi Georgeta Gheorghiu, Camelia Rusu Sadovei, Loredana Mihaela Ceică (Suceava). Tabăra de pictură de la Cacica a fost organizată în această vară de Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei, în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava.

 

Vineri, 25 noiembrie

Teatru pentru copii

De la orele 09.00, 10.30 şi 12.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava se va juca piesa „Poveste de iarnă”, în interpretarea actorilor de la Teatrul „Şapte” Galaţi, preţul unui bilet - 12 lei. De la ora 13.30 se va juca piesa „Popa Tanda”, cu Teatrul „Şapte” Galaţi, preţul unui bilet - 12 lei. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

 

„Ţara de Sus, de mai sus”, la Biblioteca Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Centrul Cultural „Bucovina” şi Societatea Scriitorilor Bucovineni organizează, de la ora 11.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, lansarea volumului „Ţara de Sus, de mai sus” (vol. II, Arta), autor Doina Cernica. Evenimentul, organizat cu prilejul Zilei Bucovinei, va fi prezentat de monahia Elena Simionovici, Lucia Puşcaşu şi Ion Nedelea. Cu acest prilej va fi proiectat şi filmul „Ciprian Porumbescu”, autor scenariu şi regizor Veaceslav Habailo. Prezintă Vaile Bâcu, preşedintele Societăţii pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu” din Cernăuţi.

 

„Versuri la Porţile Sucevei”, la Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera”

La Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” Suceava va avea loc, de la ora 17:00, evenimentul cultural “Versuri la Porţile Sucevei”. Se vor prezenta colecţiile “Floare albastră” şi „Cărţile Chirei”, volumele „Cărări cu maci”, autor Carmen Antoaneta Marcean, „Porţi albastre”, autor Gabriela Beldie, şi volumul de fabule “Jurnal de ştiri”, autor Carmen Antoaneta Marcean, cu grafică satirică executată de Vasile Anghel Siminiuc. La eveniment vor fi prezenţi scriitorii Mihai Batog Bujeniţă şi Horia Zilieru (membri USR) de la Iaşi, scriitoarea Carmen Veronica Steiciuc (membru USR) şi graficianul şi caricaturistul Mihai Pânzaru PIM (membru UAP). Grafica satirică semnată de Vasile Anghel Siminiuc (membru UAP), din volumul “Jurnal de ştiri”, va putea fi admirată în cadrul evenimentului. Ritmurile armonioase de pian, interpretate de profesorul Ciprian Andrei Gagiu, se vor îmbina perfect cu poezia. Participă membrii “Clubului de Iniţiativă Literară” Suceava şi ai Asociaţiei “Universul Prieteniei” Iaşi. Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinte al Asociaţiei Universul Prieteniei Iaşi, şi Gabriel Cărăbuş, director al Bibliotecii “I.G. Sbiera” Suceava. Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava.

 

Marţi, 29 noiembrie

Muzică, umor şi stand-up cu trupele Fără Zahăr şi Ţapinarii

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava organizează un concert de muzică, umor şi stand-up susţinut de trupele Fără Zahăr şi Ţapinarii. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului "Joseph Schmidt". Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Biletele se pot achiziţiona, de luni până vineri, de la Observatorul Astronomic, în intervalul orar 10:00-12:00, sau online pewww.ccs-sv.ro/ www.biletesuceava.ro.
Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Suceavasau pot suna la telefon 0752 092 606.

 

Miercuri, 30 noiembrie

Ateliere vivante bucovinene

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina” - Secţia Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale organizează, de la ora 13.00, în incinta Centrului pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene din municipiul Suceava, o expoziţie cu ateliere vivante, care prezintă meşteşugurile prelucrarea pieilor şi cojocăritul. Expoziţia promovează portrete de meşteri bucovineni, care participă la aceste ateliere cu obiecte reprezentative şi fac demonstraţii de meşteşug în faţa vizitatorilor. Meşterii care participă la această expoziţie (ce va fi prezentată la deschidere de etnograful Mihai Camilar) vor primi diplome pentru performarea meşteşugului tradiţional pe care îl reprezintă. Cu acest prilej a fost reorganizată şi expoziţia etnografică permanentă de la parterul imobilului, expoziţie care prezintă „Meşteri şi meşteşuguri din judeţul Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei