Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2016 - Anul XXI, nr. 269 (6382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Black Friday în Bucovina prin Demax

Demax, cel mai mare magazin online din judeţul Suceava, fondat în Rădăuţi, organizează anul acesta cea mai mare campanie de Black Fridaydin istoria companiei, oferind preţuri extrem de reduse şi, în mod special, transport gratuit în tot judeţul Suceava. Demaxcomercializează o gamă variată de produse electronice şi electrocasnice, de la cele de uz casnic până la cele de îngrijire personală şi aparate de climatizare şi confort. A fost lansat pe piaţă în anul 2012, apropiindu-se în acest an de o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

„Anul acesta vom organiza cea mai mare campanie de Black Friday de până acum. Mă aştept la rezultate extrem de bune ţinând cont de creşterea pieţei de online cu aproximativ 19% faţă de anul trecut. Clienţii vor beneficia de oferte deosebite şi, pentru că sunt un patriot convins, m-am gândit să fac o surpriză plăcută bucovinenilor prin transport gratuitîn tot judeţul Suceava– ofertă valabilă în perioada promoţiei Black Friday”, spune Vasile Bîzgan, proprietarul firmei Demax. Magazinul său este cel mai mare magazin online din judeţul Suceava şi se află în top 10 la nivel naţional pe piaţa de electronice şi electrocasnice, fiind în continuă dezvoltare.

Toţi am auzit măcar o dată de fenomenul Black Friday care este o sărbătoare americană ce deschide sezonul de cumpărături pentru Crăciun. Această sărbătoare a fost adaptată şi în România, începând cu anul 2012, şi a devenit extrem de populară. „Vinerea Neagră” reprezintă prilejul prin care marile magazine practică cele mai mari reduceridin an. Black Friday se caracterizează prin oferte incredibile; dacă în restul anului reducerile de peste 50% sunt o raritate, acum putem beneficia şi de reduceri de 60% sau chiar 70%. Tocmai de aceea, clienţii s-au obişnuit să strângă bani încă din timpul verii pentru a exploata această oportunitate.

În acest an, Black Friday va avea loc în data de 18 noiembrie, începând cu ora 00:00, şi va dura până duminică noapte, pentru ca toată lumea să beneficieze de timp pentru a alege produsele dorite.

„Vom avea reduceri de până la 60% la gama de aparate frigorifice, maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aparate pentru gătit, televizoare, electrocasnice mici, aparate pentru îngrijire personală şi toată gama de aparate pentru bucătărie. Un preţ mic nu trebuie să fie mereu o înşelătorie, atât timp cât site-ul şi magazinul de unde cumpărăm sunt de încredere”, mai declară Vasile Bîzgan.

Campania Demax de Black Friday este un eveniment ce merită aşteptat şi mai ales de care merită să profitaţi din plin.

Vineri, 18 noiembrie 2016, Demaxdă startul la cumpărături, deoarece Black Friday devine o tradiţie din ce în ce mai puternică, cu reduceri dominante la produsele electronice şi electrocasnice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Black Friday în Bucovina prin Demax.
 Vizualizări articol: 3597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Black Friday în Bucovina prin Demax5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei