Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2016 - Anul XXI, nr. 268 (6381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Bărbat bătut măr de faţă cu soţia şi cei şase copii ai săi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, tată a şase copii, a fost agresat în apropierea casei sale din satul Podeni, comuna Buneşti, după un conflict pe care l-a avut cu un crescător de oi, care era însoţit de un văr de-al său. Bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu o bâtă, una dintre lovituri fiindu-i aplicată în cap şi provocând leziuni la ochi şi la cavitatea bucală. Incidentul s-a petrecut duminică, iar bărbatul agresat, Petrică Jidiuc, susţine că l-a surprins pe agresor cu oile pe terenul său. De faţă la agresiune au fost soţia şi cei şase copii ai bărbatului, cu vârste între 6 luni şi 8 ani, care se aflau în maşina familiei.

 

Lovit cu parul. Una din lovituri a fost în plină figură

Duminică, în jurul orei 15.45, bărbatul a sunat la 112 şi a sesizat că a fost agresat în faţa locuinţei sale. În împrejurări ce urmează să fie stabilite, Petrică Jidiuc s-a dus singur, cu maşina, la Spitalul municipal Fălticeni. Bărbatul se declară total nemulţumit de reacţia poliţiştilor, susţinând că aceştia nu au părut prea interesaţi de fapta căreia i-a căzut victimă.

„I-am găsit pe cei doi pe bucata mea, cu oile. Când le-am spus că sunt pe terenul meu au sărit cu un par la mine. Am primit un par peste mână, unul după gât, iar o lovitură a fost în cap, mi-a prins faţa şi dinţii. Am căzut jos, unde am fost lovit în continuare”, a relatat tânărul, care are un ochi şi o mână bandajate şi leziuni serioase la cavitatea bucală, având mai mulţi dinţi afectaţi.   

Bărbatul a relatat că în trecut a mai depus o plângere la poliţie, în care reclama că proprietarul de oi Constantin Dolceanu îi încalcă proprietatea.

 

Poliţiştii susţin că şi-au făcut treaba: au deschis un dosar penal faţă de doi suspecţi 

Contactat referitor la acest caz, comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că în acest caz a fost înregistrat un dosar penal la Secţia Rurală Preuteşti, cercetările fiind făcute pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. El a precizat că în dosar sunt cercetaţi cei doi presupuşi agresori, Constantin Dolceanu şi Constantin Maxinese, ambii localnici.

„Pe fondul unui conflict spontan, în urma unor discuţii în contradictoriu, cei doi l-au lovit în zona capului şi cu pumnii în torace pe bărbatul de 31 de ani”, a declarat Epureanu. 

Cercetările vor fi continuate în baza certificatului medico-legal pe care şi-l va scoate tânărul, din care va rezulta de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie în urma agresiunii. Tot atunci va fi făcută şi încadrarea exactă a faptei.

Cercetările vor fi continuate de poliţiştii de la Secţia Rurală Preuteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Agresiunea trebuie tratată foarte serios de poliţişti, leziunile suferite de bărbatul de 31 de ani demonstrând că incidentul nu este unul minor, iar fără o reacţie fermă astfel de episoade violente se pot repeta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat bătut măr de faţă cu soţia şi cei şase copii ai săi.
 Vizualizări articol: 8634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bărbat bătut măr de faţă cu soţia şi cei şase copii ai săi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei