Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2016 - Anul XXI, nr. 262 (6375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Ionuţ Creţuleac a preluat în mod oficial funcţia de subprefect al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Funcţia de subprefect al judeţului Suceava a fost preluată începând de ieri de Ionuţ Creţuleac. Ceremonia de învestire în funcţie a fost condusă de prefectul Constantin Harasim, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai altor instituţii din judeţ şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc.

La ceremonia care a avut loc la Palatul Administrativ nu a fost prezent fostul subprefect Atanasă Nistor. Acesta a fost schimbat din funcţie pe motiv că a împlinit vârsta pensionării. La începutul ceremoniei prefectul a dat citire hotărârilor de Guvern prin care Atanasă Nistor a fost eliberat din funcţie şi prin care Ionuţ Creţuleac a preluat cu caracter temporar pin detaşare funcţia de subprefect. A urmat apoi momentul solemn în care Ionuţ Creţuleac a depus jurământul pentru funcţia de subprefect.

 

Harasim l-a îndemnat pe Ionuţ Creţuleac „să fie un bărbat adevărat în cadrul Prefecturii”

În discursul său, prefectul Constantin Harasim a ţinut să-i mulţumească lui Atanasă Nistor pentru colaborarea pe care au avut-o un an şi jumătate în cadrul Prefecturii, precizând că acesta l-a sprijinit în paşii făcuţi pentru punerea în aplicarea a celor 131 de măsuri pe care Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne le-a dispus pentru îmbunătăţirea activităţii instituţiei. Harasim a apreciat activitatea lui Atanasă Nistor în coordonarea serviciilor şi activităţilor pe care le-a avut în subordine, printre care cea de fond funciar, apostilă şi agricultură. Prefectul a spus că şi-ar fi dorit ca Atanasă Nistor să fie prezent la ceremonia de luni, pentru a-i înmâna o felicitare cu ocazia pensionării.

„M-a sprijinit şi la reorganizarea pe care am făcut-o în cadrul Prefecturii şi am dus la bun sfârşit şi acest lucru, reuşind să creăm o mai bună stabilitate, un sistem funcţional şi mai corect. Vreau să-i mulţumesc pentru contribuţia avută pe zona exercitării sarcinilor de serviciu şi în demersurile pe care le-a avut pe zona fondului funciar. Mi-aş fi dorit să fie aici, pentru că aveam să-i ofer o felicitare pentru momentul pensionării şi să-i mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o”, a declarat Harasim.

El i-a urat succes în activitate noului subprefect şi, mai mult, la finalul şedinţei de învestire în funcţie, l-a îndemnat pe acesta „să fie un bărbat adevărat în cadrul Prefecturii, în sensul în care ne dorim măsuri ferme pe care să le ducem la îndeplinire”.

Prezent la şedinţa de ieri, vicepreşedintele CJ Suceava Viorel Seredenciuc a ţinut să-i mulţumească fostului subprefect pentru modul în care au colaborat instituţional şi şi-a exprimat convingerea că aceeaşi colaborare bună o va avea şi cu noul subprefect. „Vreau să-i mulţumesc domnului Atanasă Nistor. A  fost o perioadă scurtă în care am colaborat, dar foarte densă. Am avut multe activităţi împreună cu Instituţia Prefectului şi am să mă refer doar la două, respectiv calamităţi şi pregătirile pentru iarnă. A fost o colaborare foarte bună şi de aceea îi mulţumesc domnului Atanasă Nistor, şi Instituţiei Prefectului în general. Vreau să-i urez o pensie cât mai uşoară şi cât mai lungă şi de asemenea vreau să-l felicit pe domnul Creţuleac”, a declarat Seredenciuc. El s-a declarat convins că Ionuţ Creţuleac va veni „cu un suflu tânăr” în Prefectura Suceava.

 

Ionuţ Creţuleac a anunţat că îşi va îndeplini mandatul cu demnitate şi profesionalism

În discursul său, Ionuţ Creţuleac a ţinut să mulţumească pentru numirea în această funcţie, adăugând că îşi va desfăşura activitatea cu responsabilitate şi profesionalism, aşa cum a făcut-o şi în celălalt mandat al său de subprefect. „Vreau să vă asigur că îmi voi face acest mandat cu demnitate, responsabilitate şi profesionalism, aşa cum v-am obişnuit în relaţiile pe care le-am avut cu dumneavoastră în toate funcţiile publice pe care le-am deţinut până acum. Ne aşteaptă o perioadă mai aglomerată, cu organizarea alegerilor, pregătirea pentru sezonul rece, dar sunt convins că o să le ducem la bun sfârşit”, a spus Ionuţ Creţuleac. El a adăugat că din punctul său de vedere un suflu nou şi „un pic ştacheta ridicată” reprezintă ceva ce îşi doreşte toată lumea în administraţie. Ionuţ Creţuleac a mai deţinut funcţia de subprefect în perioada în care Guvernul României era condus de Emil Boc, respectiv octombrie 2009 - iulie 2010. El a mai ocupat şi funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Creţuleac a preluat în mod oficial funcţia de subprefect al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ionuţ Creţuleac a preluat în mod oficial funcţia de subprefect al judeţului Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei