Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2016 - Anul XXI, nr. 257 (6370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transport aerian

Wizz Air va anunţa noi zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, va anunţa noi zboruri internaţionale de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Anunţul legat de viitoarele curse de pe aeroportul sucevean către noi destinaţii va fi făcut joi, 3 noiembrie a.c., de reprezentanţii companiei Wizz Air, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la Palatul Administrativ din Suceava. La conferinţă vor participa directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuţa. În cadrul conferinţei de presă compania Wizz Air va face un anunţ important pentru operaţiunile sale din Suceava. Din informaţiile pe care le avem, cursele aeriene către noile destinaţii de pe Aeroportul Suceava ar urma să fie operate din luna martie a anului viitor. Cel mai probabil Wizz Air va anunţa o destinaţie din Italia, Roma sau Torino, precum şi una din Belgia, Bruxelles. Trebuie spus că după venirea Wizz Air la Suceava, Consiliul Judeţean Suceava a solicitat în diverse rânduri creşterea numărului de destinaţii externe, pe lângă Italia solicitând şi curse aeriene către Belgia, la Bruxelles, şi Spania.

În momentul de faţă Wizz Air operează pe aeroportul din Suceava zboruri către Londra (Luton) şi Bergamo – Milano. Zborurile Suceava – Londra şi retur sunt operate în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, iar zborurile Suceava – Milano şi retur sunt de două ori pe săptămână, miercuri şi duminică.

Potrivit ultimelor date prezentate de Aeroportul "Ștefan cel Mare", începând din luna august, de când a început să opereze de la Suceava, Wizz Air a avut 20.656 de pasageri. Din august şi până la finalul lunii octombrie a.c., Wizz Air a operat 122 de curse pe aeroportul sucevean, având 10.613 pasageri care au sosit la Suceava şi 10.043 de pasageri care au plecat către Londra şi Milano. Cel mai mare număr de pasageri a fost înregistrat în luna august 2016, când 7.930 de persoane au zburat de la şi către Suceava cu aeronavele Wizz Air. De la începutul anului, pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava au fost înregistraţi aproape 41.000 de pasageri şi 1.510 de zboruri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air va anunţa noi zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 9577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Wizz Air va anunţa noi zboruri de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOARTE BINE trimis de
( 2 nov 2016, 13:09:41
Doamne ajuta. Cu cat mai multe curse cu atat mai bine.Asta duce direct si indirect la dezvoltarea orasului si a zonei.
Ar trebui mai multa publicitate pentru curse si pentru aeroport si pusa o cursa de autobuz din Suceava spre aeroport care sa fie in concordanta cu orarul zborurilor aeroportului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei