Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2016 - Anul XXI, nr. 255 (6368)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

13 cupluri din comuna Şcheia au sărbătorit „Nunta de aur”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local Şcheia au sărbătorit duminică, 30 octombrie, 13 cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aniversarea „Nunţii de aur” pentru cele 13 cupluri a început la Biserica Sf. Nicolae din Şcheia, acolo unde un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de mulţumire. Alături de cele 13 cupluri de aur din comuna Şcheia au fost prezenţi copiii, nepoţii şi strănepoţii, precum şi viceprimarul Ilie Cojoc şi membri ai Consiliului Local. După slujba şi cuvântul de învăţătură al preotului, viceprimarul comunei Şcheia, Ilie Cojoc, a ţinut să-i felicite atât în nume personal, cât şi din partea Primăriei şi Consiliului Local pe cei care anul acesta au fost sărbătoriţi la 50 de ani de când şi-au unit destinele. Ilie Cojoc a ţinut să precizeze că „Nunta de aur” în comuna Şcheia a ajuns la a XI-a ediţie, subliniind faptul că iniţiativa acestui eveniment care a devenit deja o tradiţie i-a aparţinut primarului comunei, Vasile Andriciuc. „Dragi miri, dragi membri ai Consiliului Local ne aflăm aici în faţa altarului Bisericii Sf. Nicolae din Şcheia, unde sărbătorim a XI-a ediţie a „Nunţii de aur”. Este un moment emoţionant pentru noi toţi, pentru cele 13 cupluri care acum sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, dar şi pentru copiii, nepoţii şi strănepoţii lor. Ţin să vă urez în numele meu şi al Consiliului Local multă sănătate fericire, o bătrâneţe uşoară şi liniştită”, a spus Ilie Cojoc, care le-a mulţumit tuturor pentru ceea ce au făcut pentru comunitate.

Cele 13 cupluri de aur au primit din partea administraţiei locale diplome şi flori, după care, „Nunta de aur” a continuat cu petrecerea, cu masa şi cu dansul, la restaurantul Coliba Haiducilor din comuna Şcheia.

Viceprimarul comunei Şcheia, Ilie Cojoc, a ţinut să mai precizeze că cele 13 cupluri de aur care au fost aniversate duminică au în total 28 de copii, 76 de nepoţi şi cinci strănepoţi.

Cel mai vârstnic cuplu dintre cele 13 aniversate a fost Constantin Popovici şi Eugenia Blănariu, iar cel mai tânăr cuplu este format din Vasile Viorel Felecan şi Maria Mihăiescu. Cea mai tânără mireasă aniversată ieri a fost Maria Vaslavschi, născută la data de 18 ianuarie 1951.

Trebuie spus că până acum, la „Nunta de aur” de la Şcheia au fost sărbătorite 312 cupluri care au în total 753 de copii, 1.403 de nepoţi şi 25 de strănepoţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 cupluri din comuna Şcheia au sărbătorit „Nunta de aur”.
 Vizualizări articol: 2794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 cupluri din comuna Şcheia au sărbătorit „Nunta de aur”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei