Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2016 - Anul XXI, nr. 251 (6364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Un recidivist care a comis un furt în luna iulie, arestat pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cercetările poliţiştilor legate de comiterea unui furt la începutul lunii iulie, din casa unei femei din municipiul Suceava, au dus la identificarea unui principal suspect. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava au concluzionat că este vorba de Vasile Ureche, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din oraşul Cajvana, care în timpul zilei de luni a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi introdus în arestul IPJ Suceava.

Furtul pentru care este suspectat bărbatul a avut loc în noaptea de 3/4 iulie 2016, în municipiul Suceava. Bărbatul este suspectat că a pătruns în toiul nopţii în bucătăria unei locuinţe aparţinând unei femei de 67 de ani, de unde a sustras o borsetă cu diverse produse, în valoare de circa 300 de lei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Vasile Ureche este o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii, el fiind cunoscut ca recidivist. În urma unei condamnări mai vechi, el a fost eliberat condiţionat din penitenciar în cursul anului 2010. În anii care au urmat bărbatul a ajuns de mai multe ori în faţa judecătorilor, pentru comiterea unor infracţiuni de violare de domiciliu şi furt calificat din locuinţele a două femei din oraşul Gura Humorului, fiind condamnat la închisoare. O sentinţă dată de Judecătoria Gura Humorului la începutul lunii decembrie a anului 2012 contopea mai multe condamnări date de Judecătoria Rădăuţi şi cea din Gura Humorului pentru mai multe fapte pentru care se făcea vinovat bărbatul, fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru faptele sale.

Eliberat din penitenciar, Vasile Ureche şi-a continuat activitatea infracţională, conform poliţiştilor el fiind principalul suspect în comiterea furtului de la începutul lunii iulie, din bucătăria locuinţei femeii din municipiul Suceava. În urma probatoriului administrat, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au luat luni, începând cu ora 15.30, hotărârea reţinerii lui Vasile Ureche pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Marţi la prânz acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă, aceştia luând decizia emiterii unui mandat de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un recidivist care a comis un furt în luna iulie, arestat pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un recidivist care a comis un furt în luna iulie, arestat pentru 30 de zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei