Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2016 - Anul XXI, nr. 247 (6360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nou în Suceava!

Serviciul de livrare la domiciliul clientului a buteliei 100% Gaspeco

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gaspeco L&D SA, cel mai mare operator de gaz petrolier lichefiat GPL din România, aduce în Suceava, în premieră, prin partenerii săi, serviciul de livrare la domiciliul clienţilor a buteliilor. Reprezentanţii companiei au anunţat că pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor Gaspeco din municipiul Suceava şi din împrejurimi, cu servicii profesionale de calitate, şi economie de timp, aceştia au la dispoziţie noul serviciu de livrare a buteliilor la domiciliu şi montarea gratuită la cerere, a buteliilor albastre şi galbene, de 11 kg (26 l), la un preţ de doar 60 de lei.

„Nu e nevoie să te deplasezi cu maşina pentru a-ţi cumpăra butelie, nu e nevoie să urci cu butelia pe scări, nu este nevoie să îţi montezi butelia singur! Noi facem asta pentru tine, la cererea ta!”, este mesajul partenerilor companiei Gaspeco pentru clienţii din Suceava.

Clienţii pot comanda direct de pe smartphone sau calculator, accesând adresa  buteliaonline.ro, sau telefonic, la numărul 0733 239 022. Comenzile vor fi preluate de un operator, iar butelia va ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp.

 

Livrările se fac de luni până sâmbătă

Livrările se fac de luni până vineri, între orele 8:00-19:00, şi sâmbăta, între orele 10:00-16:00.

„Trebuie spus că reîncărcarea buteliilor de aragaz la skid este ilegală şi strict interzisă! Nu încărcaţi butelia la pompa de vânzare GPL auto! GPL auto este destinat exclusiv autoturismelor, iar GPL aragaz este destinat uzului casnic”, au transmis reprezentanţii Gaspeco.

Buteliile pentru aragaz, cu o capacitate de 26 de litri, sunt construite să reziste presiunii date de aragaz. Încărcarea buteliilor cu GPL auto determină o presiune asupra buteliei de două până la de cinci ori mai mare, ceea ce implică un risc mare de explozie. De asemenea, presiunea mărită şi componenta diferită a gazului pot stinge flacăra, pot distruge aragazul şi instalaţia din locuinţă, reprezentanţii Gaspeco subliniind faptul că inconştienţa şi dorinţa de a face economie se pot plăti mult prea scump, de multe ori cu viaţa.

Staţiile de îmbuteliere GPL ale Gaspeco L&D SA încarcă doar butelii conforme, garantând calitatea şi siguranţa, prin eticheta de control şi sigiliu.

Astfel, Gaspeco L&D SA, cel mai mare operator de gaz petrolier lichefiat GPL din România, pune la dispoziţia clienţilor săi recipiente sigure şi asistenţă permanentă, conforme tuturor standardelor de calitate europene. În calitate de proprietar al acestor recipiente, Gaspeco L&D SA este preocupată să asigure introducerea pe piaţă şi livrarea către consumatori de recipiente în perfectă stare de funcţionare, preluând responsabilitatea transportării, instalării, punerii în funcţiune, întreţinerii periodice, verificării şi menţinerii aspectului exterior al acestora, deviza companiei fiind „Gaspeco: Calitate, Siguranţă, Tradiţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de livrare la domiciliul clientului a buteliei 100% Gaspeco.
 Vizualizări articol: 6050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Serviciul de livrare la domiciliul clientului a buteliei 100% Gaspeco5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei