Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2016 - Anul XXI, nr. 247 (6360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condiţii inumane

Patru minori din Frasin, internaţi în regim de urgenţă pentru că mama i-a lăsat de izbelişte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru fraţi cu vârste între 4 şi 11 ani din Frasin au fost internaţi la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Suceava după ce femeia care le-a dat viaţă i-a lăsat de izbelişte.

Copiii au fost depistaţi de lucrătorii Postului de Poliţie Frasin în timp ce umblau „dezlegaţi” pe o stradă din localitate. Luaţi la întrebări, minorii au povestit că mama lor, în vârstă de 43 de ani, nu are grijă de ei şi că principala ei preocupare este consumul de alcool.

„În urma deplasării  poliţiştilor la locuinţa copiilor nu a fost găsită nici o persoană, iar în locuinţă au fost găsite condiţii deficitare de trai, respectiv locuinţa nu era încălzită, iar minorii au susţinut că mama lor i-a lăsat fără mâncare. Totodată, din discuţiile purtate cu vecinii nimeni nu a putut da relaţii cu privire la locul unde s-ar putea afla mama copiilor. Ulterior s-a luat legătura telefonică cu tatăl minorilor, căruia i s-au dat relaţii cu privire la aspectele constatate, iar acesta a declarat că se află la muncă în localitatea Moldova Suliţa și nu poate veni la domiciliu, solicitând totodată luarea măsurilor legale cu privire la minori”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

În paralel cu măsura internării celor patru copii, poliţiştii i-au sesizat pe lucrătorii din cadrul Primăriei Orașului Frasin, Compartimentul Asistenţă Socială, pentru evaluarea situaţiei minorilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către poliţiștii Poliţiei orașului Frasin sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „rele tratamente aplicate minorului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru minori din Frasin, internaţi în regim de urgenţă pentru că mama i-a lăsat de izbelişte.
 Vizualizări articol: 3288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru minori din Frasin, internaţi în regim de urgenţă pentru că mama i-a lăsat de izbelişte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei