Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2016 - Anul XXI, nr. 243 (6356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reținut

Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist la Izvoarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii unui echipaj al poliției de frontieră au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru prinderea unui bărbat, aflat la volanul unui autoturism de teren înmatriculat în România, burdușit cu țigări de contrabandă. Incidentul a avut loc vineri, în zona comunei Izvoarele Sucevei din apropierea graniței cu Ucraina. În momentul în care bărbatul aflat la volan a văzut echipajul poliției de frontieră care făcuse semn pentru oprirea autoturismului, a abandonat mașina și a încercat să fugă. Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea sa, somându-l pe bărbat mai întâi prin voce și apoi prin trei focuri de avertisment trase în plan vertical. În urma acțiunii bărbatul a fost prins, imobilizat și identificat apoi ca fiind Mihai Ilie Macovei, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în zonă. Din primele verificări s-a constatat că autoturismul de teren era plin cu țigări, fapt pentru care bărbatul suspect împreună cu mașina a fost escortat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii coletelor, polițiștii au constatat o cantitate impresionantă de țigarete de proveniență ucraineană, în total 13.990 pachete cu țigări, în valoare totală de 139.900 lei, cantitate ce a fost ridicată și confiscată.

În același timp, autoturismul folosit la transportul mărfii de contrabandă a fost confiscat, iar bărbatul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, iar sub coordonarea unui procuror, pe numele lui Mihai Ilie Macovei a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de sâmbătă, inculpatul a fost prezentat de către procurori în fața judecătorilor instanței de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, cu propunere de arestare preventivă. Avându-se în vedere valoarea mare a prejudiciului, judecătorii au emis pe numele inculpatului Mihai Ilie Macovei un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, acesta fiind reintrodus în arest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist la Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 4069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist la Izvoarele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei