Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2016 - Anul XXI, nr. 235 (6348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mişcare şi dăruire

Peste 200 de persoane au participat la acţiunea caritabilă „Drumeţie pentru <O Nouă Viaţă>”, ediţia a IV-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 200 de persoane au participat sâmbătă, 17 septembrie, la acţiunea caritabilă „Drumeţie pentru <O Nouă Viaţă>”, ediţia a IV-a, ce s-a desfăşurat pe traseul Moara - Mănăstirea Hagigadar. Organizat de Fundaţia „O Nouă Viaţă” Siret şi susţinut de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi Monitorul de Suceava, în parteneriat cu Primăria Moara şi Primăria Siret, evenimentul caritabil “Drumeţie pentru <O Nouă Viaţă>” a fost un bun prilej pentru participanţi de a face mişcare, dar şi de a face  donaţii pentru copiii cu nevoi speciale. „Scopul acţiunii caritabile (drumeţiei) din acest an a fost acela  de a sprijini <Casa Emmanuel> din Suceava, construită şi dată în folosinţă gratuită de Fundaţia <O Nouă Viaţă>, care găzduieşte 17 tineri şi copii cu dizabilităţi mentale şi asociate grave, precum şi Centrul de respiro pentru familiile care au copii cu nevoi speciale. Beneficiarii centrului <Casa Emmanuel>, care a devenit un model de bune practici în judeţul Suceava, au nevoie de susţinere din partea întregii comunităţi, pentru ca, în ciuda handicapului sever, să fie parte activă a societăţii”, ne-au spus organizatorii.

 

Generozitate

Punctul de plecare şi locul de deschidere al evenimentului a fost curtea Casei Emmanuel, iar traseul ales a fost Moara - Mănăstirea Hagigadar. Startul la drumeţie a fost dat de preşedintele Fundaţiei “O Nouă Viaţă”, Nigel Squibb, venit special din Marea Britanie pentru a susţine acest eveniment. Reprezentanţii Fundaţiei “O Nouă Viaţă” ne-au spus că circa 200 de persoane li s-au alăturat, persoane care lucrează în domenii de activitate diferite”. “Dorim să le mulţumim pentru solidaritatea şi spiritul de camaraderie de care au dat dovadă. Au participat reprezentanţi ai unor societăţi din toate colţurile ţării, ai instituţiilor publice, persoane fizice, unii dintre dumnealor parcurgând distanţe considerabile pentru a se alătura evenimentului, elevi şi profesori ai Şcolii Gimnaziale <Petru Muşat> şi ai Colegiului Tehnic <Laţcu Vodă> din Siret, beneficiari ai Spitalului de Psihiatrie Cronici Siret, împreună cu tinerii cu dizabilităţi ai Fundaţiei <O Nouă Viaţă>”, au comunicat iniţiatorii evenimentului. Ei le-au mulţumit şi tuturor sponsorilor şi donatorilor (SC Kwizda Agro Romania, SC Managro Grains MCO SRL, Holzindustrie Schweighofer SRL, SC Killer SRL, BASF Romania, KWS SRL, SC Ursa Mare Comprod SRL, SC Smart Diesel, Egger Romania SRL, SC ProdOana SRL, SC Vec Iaşi, SC Betty Ice, SC Notarias Botoşani, SC AMI Project Management SRL, SC Daly Enterprises SRL, Birou Notar Public Sehlanec Ana, SC Comfert SRL Bacău, SC Realcad Siret, SC Alin Trans SRL, SC Marsin SRL, Cabinet Avocat Marcel Gaftoneanu, SC Groupama) care au răspuns pozitiv la “invitaţia caritabilă”, iar prin generozitatea lor au făcut posibil acest eveniment “şi au sprijinit activitatea fundaţiei pentru a-şi putea îndeplini misiunea”. Marcela O’Connor, director executiv al Fundaţiei “O Nouă Viaţă”, a declarat că „generozitatea nu înseamnă doar bani. A parcurge un traseu, a-ţi răpi din timpul propriu, pentru o cauză nobilă, este şi aceasta generozitate. Prin participarea la acest eveniment, fiecare a adus o bucurie în sufletele copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, a arătat că întotdeauna există persoane cărora le pasă şi a fost o ocazie în care aceştia au fost parte integrantă a societăţii, au parcurs traseul, au discutat, s-au sprijinit şi încurajat, fără a fi nici o diferenţă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de persoane au participat la acţiunea caritabilă „Drumeţie pentru ”, ediţia a IV-a.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 200 de persoane au participat la acţiunea caritabilă „Drumeţie pentru ”, ediţia a IV-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei