Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2016 - Anul XXI, nr. 235 (6348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube

Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident produs din neatenţia unei şoferiţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un banal accident produs din cauza neacordării de prioritate a dus la o tamponare în lanţ, fiind rănite două persoane şi avariate în total cinci autoturisme. Accidentul a avut loc în oraşul Vicovu de Sus, marţi, în jurul orei 14.05. Aflată la volanul unui autoturism marca Opel Corsa, Carmen M., în vârstă de 33 de ani, a efectuat un viraj la stânga de pe strada Ştefan cel Mare, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism Mercedes, condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Brodina, care circula din sens opus. În urma coliziunii dintre cele două maşini, autoturismul Mercedes a ricoşat într-un autoturism VW Passat, care era parcat, acesta ricoşând la rândul său într-un Ford Focus, şi acesta parcat regulamentar, care s-a izbit în final într-un VW Polo, staţionat într-o parcare din zonă. În urma impactului, şoferiţa în vârstă de 33 de ani şi copilul acesteia de 5 ani au fost răniţi, fiind preluaţi de o ambulanţă.

Conducătorul autoturismului Mercedes a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge. Femeia care a provocat accidentul nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice. În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că şoferul Mercedesului nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice, în urme unei restricţii dispuse la data de 21 septembrie 2016, bărbatul fiind pus sub control judiciar

Poliţiştii au deschis două dosare penale pe numele celor doi şoferi implicaţi în accident, pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident produs din neatenţia unei şoferiţe.
 Vizualizări articol: 3026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident produs din neatenţia unei şoferiţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei