Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2016 - Anul XXI, nr. 189 (6302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

La Adâncata va avea loc Festivalul folcloric „Satule de sub pădure”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local Adâncata vor organiza la începutul săptămânii viitoare cea de-a treia ediţie a Festivalului folcloric „Satule de sub pădure”. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că festivalul va avea loc pe stadionul comunal şi este organizat şi cu fonduri atrase din sponsorizări. Viorel Cucu a precizat că festivalul va avea loc luni, 15 august, când este sărbătorită şi ziua comunei Adâncata. Evenimentele de luni din Adâncata vor începe la ora 13:00, Festivalul „Satule de sub pădure” debutând cu un spectacol susţinut de fanfara din Sf. Ilie, care va dura până la ora 15:00.

Începând cu ora 15:00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, după care vor fi sărbătorite opt „cupluri de aur” din Adâncata care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Viorel Cucu a mai spus că după acest moment vor fi premiaţi zece elevi şi studenţi din Adâncata care au obţinut rezultate deosebite la diverse concursuri şi olimpiade şcolare, primarul subliniind că „aceşti tineri fac cinste şi comunei noastre”. După premieri, pe scena de pe stadionul din Adâncata vor urca artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava, urmând să susţină recitaluri mai mulţi interpreţi, printre care Andreea Chisăliţă, Manuela Pohoaţă, Laura Haidău, Dana Dăncilă. Spectacolele de muzică populară vor continua cu ansamblurile „Izvoraşul” din Liteni şi „Pandelaşul” din Tulcea, iar în încheiere, de la ora 22:00, pe scenă vor urca formaţia Rekord şi interpretul Călin Brăteanu.

Primarul Viorel Cucu i-a invitat la evenimentele care vor avea loc luni în Adâncata atât pe locuitorii comunei, cât şi pe cei din comunele învecinate şi din municipiul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Adâncata va avea loc Festivalul folcloric „Satule de sub pădure”.
 Vizualizări articol: 2585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Adâncata va avea loc Festivalul folcloric „Satule de sub pădure”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei