Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2016 - Anul XXI, nr. 189 (6302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Ioan Stan consideră că femeile din PSD pot reprezenta cheia succesului la alegerile parlamentare de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, consideră că femeile din acest partid pot reprezenta cheia succesului la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an. Declaraţia a fost făcută în cadrul întâlnirii Comitetului Executiv al Organizaţiei  Femeilor Social-Democrate Suceava, care a avut loc joi, 11 august a.c., la Cacica, şi la care au participat peste 170 de reprezentante ale doamnelor social-democrate din toate zonele judeţului, membri ai Biroului Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD şi parlamentari. În cadrul şedinţei, preşedinta OFSD Suceava, Oana Pintilei, a prezentat activităţile în care s-au implicat doamnele social-democrate sucevene în ultimii patru ani, amintind de activităţi culturale, educaţionale, caritabile şi politice. Oana Pintilei a apreciat că aceste activităţi au contribuit esenţial la promovarea valorilor social-democrate. Trebuie spus că în urma alegerilor locale de anul acesta femeile social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obţinând trei funcţii de primar, respectiv Maria Tomescu în comuna Baia, Violeta Ţăran în comuna Berchişeşti şi Maria Pleşca în comuna Voitinel, două funcţii de consilier judeţean, prin Gabriela Mihai şi Oana Pintilei, cinci funcţii de viceprimar şi 95 de funcţii de consilier local. Oana Pintilei a arătat că luând în considerare aceste cifre, doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a judeţului Suceava.

La rândul său, liderul PSD Suceava, Ioan Stan, a apreciat activitatea Organizaţiei  Femeilor Social-Democrate Suceava, el declarând că doamnele din PSD pot constitui esenţa reformei clasei politice şi cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016. Ioan Stan a ţinut să încurajeze doamnele care vor să-şi manifeste intenţia de a fi prezente pe listele electorale.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, a adăugat că reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul în şedinţa de la Cacica şi-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat printr-o implicare mai profundă a doamnelor în activităţile politice, dar şi prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social şi economic, obţinute în toată perioada post-decembristă de guvernele social-democrate, „în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecinţe se resimt şi astăzi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan consideră că femeile din PSD pot reprezenta cheia succesului la alegerile parlamentare de anul acesta.
 Vizualizări articol: 2286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan consideră că femeile din PSD pot reprezenta cheia succesului la alegerile parlamentare de anul acesta1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei