Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2016 - Anul XXI, nr. 174 (6287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni de socializare

Copii şi tineri din centre de plasament, unii cu dizabilităţi, în excursii şi tabere de vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii şi tineri din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava au participat sau vor merge în perioada următoare la diverse activităţi de socializare, excursii, școli de vară, tabere unde pot să-şi facă prieteni şi să se relaxeze.În perioada 12 - 18 iulie, Servicii multifuncţionalepentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului a organizat otabărăla mare pentru 9tinericu dizabilităţi, care au fost însoţiţi de doi educatori.Tabăra de la Eforie Sud, Hotel „Briza Mării”, a fost organizată cu sprijinul lui Otto Halabrin, un sponsor din Augsburg - Germania, care an de an a fost alături de copiii şi tinerii din Gura Humorului, aceştia beneficiind de diverse acțiuni de socializare şi petrecere a timpului liber, mai ales pe timpul vacanței de vară, cu sprijinul „prietenului din Germania”. Servicii multifuncționale Fălticeni a organizat o excursie cu ocazia zilei de 1 Iunie, sponsorizată de Fundația Cristos pentru România, pe traseul Falticeni- Cacica - Rădăuți și retur. De această excursie au beneficat 50 de copii, cu vârste între 6 și 21 de ani.

 

În vacanţă, cu ajutorul sponsorilor

Complexul Terapeutic ”Blijdorp - O Nouă Viață” Suceava va participa cu 4 copii cu dizabilități la Tabăra de meșteșuguri artistice tradiționale pentru copii și tineri cu nevoi speciale, care se va desfășura, în perioada 26 iulie – 1 august, la Sibiu. Această tabără este organizată de Complexul Național Muzeal Astra, din Dumbrava Sibiului, județul Sibiu. Cu sprijinul vicepreşedintelui Federaţiei Române „Sportul pentru toți”, Mihai Androhovici, și cu ajutorul sponsorizării oferite de Uniunea Italiană ”Sport per Tutti” din Italia, în cadrul proiectului IRISE, a fost organizată o tabără la munte, în perioada 4-9 iulie, la Dorna Arini, pentru 4 tineri din cadrul Centrului de Plasament ”Visătorii” de la Fundu Moldovei și 7 tineri din cadrul Servicii multifuncționale pentru copilul în dificultate Suceava. Tabăra a cuprins multe activități sportive de munte.

 

Vacanţe la mare şi la munte pentru copiii necăjiţi

Servicii multifuncționale pentru copilul cu dizabilități Suceava a organizat o tabără la munte, la Voroneț, în perioada 5 - 8 iulie, pentru 10 copii cu dizabilități, cu sprijinul Farmaciei Oana-Maria din Suceava. În perioada 18-23 iulie, alţi 5 copii au participat la o tabără organizată de Fundația My Brother Keeper, la Vama. În perioada 9 - 12 august, 10 copii cu dizabilităţi vor participa la tabăra organizată la Borşa – Maramureș de HHC România, iar în perioada 23 - 31 august, 12 copii cu dizabilități vor pleca la mare cu sprijinul Fundației Hilfsverein Nimphenburg Munchen. Centrul de Plasament „Sf. Gheorghe” Dolhasca va participa cu 8 copii la o școală de vară la Marginea, cheltuielile fiind suportate de Brian Douglas, președintele Romania Children Humanitarian Foundation, cu sprijinul implicit al comisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Din ce ne-a spus purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, Nicoleta Daneliuc, „Servicii multifuncționale pentru copilul în dificultate Suceava are în program organizarea unei posibile tabere la mare, cu ajutorul sponsorilor, pentru 15 copii și tineri, la finalul lunii august”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii şi tineri din centre de plasament, unii cu dizabilităţi, în excursii şi tabere de vară.
 Vizualizări articol: 1653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii şi tineri din centre de plasament, unii cu dizabilităţi, în excursii şi tabere de vară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei