Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iun 2016 - Anul XXI, nr. 149 (6262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un grav accident la Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa luni la prânz, în urma unui accident violent petrecut în oraşul Milişăuţi. În timp ce se afla la volanul unui autoturism marca BMW, tânărul a pierdut controlul direcţiei şi maşina s-a izbit într-un copac. Din cauza vitezei, impactul a fost deosebit de violent, tânărul de la volan pierzându-şi viaţa pe loc. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru ca cel rămas prins între fiarele maşinii să poată fi extras din habitaclul acesteia.

Primele cercetări întreprinse de poliţişti au arătat că tânărul de 21 de ani, Sergiu Siminiuc, din comuna Iaslovăţ, se deplasa la volanul unui autoturism marca BMW, cu volanul pe partea dreaptă şi înmatriculat în Bulgaria, pe DN 2H, în interiorul oraşului Milişăuţi, pe o porţiune cu case puţine spre satul Slobozia. La un moment dat acesta a intrat în depăşirea unui autoturism marca VW Passat, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Arbore. În timpul depăşirii, tânărul a observat că din faţă se apropia un autoturism cu viteză şi, în încercarea de a redresa maşina pe banda ei de mers, a tras brusc dreapta de volan. În acel moment de revenire pe banda lui de circulaţie, acesta a tăiat calea autoturismului VW pe care l-a acroşat uşor, după care a intrat cu maşina în derapaj, iar BMW-ul s-a rotit şi a lovit violent cu partea laterală un copac aflat pe partea dreaptă a drumului.

La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, care l-a scos pe tânărul prins între fiarele maşinii distruse. Unul dintre angajaţii detaşamentului de pompieri, Florin Huzdup, ne-a relatat de la locul descarcerării: „Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a fost solicitat pentru un accident rutier în Milişăuţi. La locul accidentului am găsit un autoturism intrat într-un copac, iar în interior, din păcate, victima era decedată. Am trecut la descarcerarea victimei şi asigurarea zonei.”

 

Tânărul nu a mai putut fi salvat

Din păcate, echipajul ambulanţei cu medic sosită de la Rădăuţi nu a putut constata decât decesul tânărului de 21 de ani. Medicul Adrian Tomşa ne-a relatat: „Este vorba de un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, la volan fiind un tânăr de numai 21 de ani. Probabil că a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. Noi l-am găsit în stop cardio respirator, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient, întrucât avea leziuni extrem de grave.”

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga din Rădăuţi, pentru necropsie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi au demarat o anchetă pentru a cerceta cum s-a petrecut accidentul şi dacă există şi alţi vinovăţi în acest caz. Tânărul provine dintr-o familie cu 8 copii din satul Iaslovăţ şi lucra de ceva timp în Anglia. El se întorsese de curând de la muncă pentru a-şi petrece zilele de concediu acasă, cu familia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un grav accident la Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 16655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un grav accident la Milişăuţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de patlagină Printre multele siropuri şi dulceţuri pregătite acasă în acest sezon, siropul de pătlagină poate fi o alegere inspirată dacă ne gândim că va fi extreme de util să deţinem aşa ceva în cămară la iarnă, în sezonul tusei şi... Citeşte