Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2016 - Anul XXI, nr. 139 (6252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a III-a

Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, ediţia a III-a, ce s-a desfăşurat duminică, 12 iunie, la Shopping City Suceava, şi-a desemnat câştigătorii. La concurs şi-au confirmat participarea 24 de elevi la secţiunea învăţământ primar, 28 de elevi la secţiunea învăţământ gimnazial, nouă elevi la secţiunea învăţământ liceal, dar şi elevi din trei unităţi de asistenţă socială. În pauzele concursului au evoluat  elevi de la cercurile de dans şi confecţii ale Palatului Copiilor Suceava, coordonate de profesoarele Mirela Duminică şi Lenuţa Voinoiu. Publicul a fost încântat şi a aplaudat îndelung evoluţia (dans ucrainean şi suită de dansuri din Moldova) Ansamblului Kolomeika, coordonat de prof. Zirca Ianoş, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret.

Clasamentul la finalul competiţiei a arătat astfel: Marele Premiu “Vocea Bucovinei” a fost obţinut de Agata Gazda, de la Şcoala Gimnazială “Petru Muşat” Siret; la secţiunea învăţământ primar: Locul I: Luca Morar, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava; Locul II: Denisa-Maria Pelin, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, şi Alessia-Valeria Pop, de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava; Locul III: Andreea Albu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava, şi Ana Lupu, de la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Fălticeni; Menţiune: Ioana Puha şi Grupul vocal de la Şcoala Bilca (clasa a IV-a).

La secţiunea unităţi de asistenţă socială: Locul I: Irina Catargiu, de la Casa de tip familial “Visătorii” din Fundu Moldovei; Locul II: Denisa Grumeza, de la Centrul de Plasament de tip familial “Sf. Gheorghe” Dolhasca; Locul III: Diana Nistor, Loredana Prundeanu şi Diana Zaharia, de la Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni; Menţiune: Gabriela Larisa-Roman, de la Casa de tip familial “Visătorii” din Fundu Moldovei. Juriul a desemnat câştigătorii şi la secţiunea învăţământ gimnazial: Locul I: Rania Kukut, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava; Locul II: Alexandra Timoci şi duetul Sandra Tudurache & Bianca Vasiliu, de la  Şcoala Gimnazială “Miron Costin” Suceava; Locul III: Emilia Balan, de la Şcoala Gimnazială Cornu Luncii, şi Daria Anghelescu, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret; Menţiune: Bogdana-Ioana Ioachimescu, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, Flavia Răileanu, de la Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni, Delia Negrea, de la Şcoala Gimnazială Cornu Luncii, Sabin Bărboi şi Ştefan Cizmaru, de la Şcoala Gimnazială “Petru Muşat” Siret, Pînzaru Roberto, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, şi duetul Flavius Ciobanu şi Daniela Timoci, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret.

La secţiunea învăţământ liceal: Locul I: Sînziana Lencu, de la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, şi Roberta Olaru, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret; Locul II: Simona Hriţac, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava; Locul III: Larisa Hapenciuc, de la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava; Menţiune: Denisa Huţanu, de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, şi Eliza Maxim, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.

 

Premii din partea sponsorilor

Juriul concursului a fost compus din: prof. Loredana-Mihaela Ceică, de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava (preşedinta juriului), prof. Biatrice Choleva, directoarea Palatului Copiilor Suceava, prof. Daniel Aniculăesei, de la Palatul Copiilor Suceava, ec. Viorica-Luminiţa Banc, preşedinta Asociaţiei “Societatea pentru Egalitate de Gen SEG” din Suceava, prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu, de la Asociaţia „Euroactiv”. Premiile au fost oferite de voluntarii ONG-urilor organizatoare, din partea Shopping City Suceava şi Selgros Suceava, Hel Dent Suceava, Primagra SRL Suceava, Grupul de Firme Orizont Suceava, Alka, Velpitar, Rostar şi BelPan Suceava. Premiile au constat în vouchere oferite de conducerea Shopping City Suceava şi cadouri oferite de ceilalţi sponsori.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” şi Asociaţia “Alecs Group” Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Societatea pentru Egalitate de Gen (SEG), Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Shopping City Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 2695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei” şi-a desemnat câştigătorii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei