Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iun 2016 - Anul XXI, nr. 133 (6246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Performanţă

PNL Suceava, pe primul loc la nivel naţional la rezultatele de la alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma alegerilor locale de duminică, 5 iunie a.c., PNL Suceava a obţinut cel mai bun rezultat pentru partid la nivel naţional, la votul pentru Consiliul Judeţean Suceava. Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că din punctul de vedere al numărului de voturi obţinute, liberalii suceveni se află pe primul loc pe ţară, comparativ cu rezultatele obţinute de celelalte organizaţii judeţene. Flutur a precizat că PNL Suceava a depăşit astfel organizaţii precum cele din Călăraşi sau Alba, acolo unde liberalii au reuşit să obţină scoruri foarte bune.

Liderul liberalilor suceveni a amintit că potrivit rezultatelor oficiale ale alegerilor din judeţul Suceava, la Consiliul Judeţean PNL a obţinut 48,31% din voturi, iar după redistribuirea voturilor, procentul a ajuns la 56,75, ceea ce a făcut ca liberalii să aibă o majoritate confortabilă în deliberativul judeţean, „pentru a pune în mişcare foarte rapid proiectele noastre”. „Este un scor foarte mare şi suntem pe primul loc la nivel naţional din punctul de vedere al numărului de voturi obţinute. Vreau să mulţumesc sucevenilor pentru votul de duminică şi pentru că s-au prezentat în număr foarte mare la vot, şi echipei PNL pentru acest scor de campioni. Dar trebuie să avem o bucurie prudentă, pentru că avem foarte multă treabă de acum înainte. Vreau să le mulţumesc în mod deosebit celor care au votat echipa PNL, dar şi celor care nu au făcut acest lucru”, a spus Flutur. El a arătat că în comparaţie cu alegerile locale din anul 2012, când PNL a obţinut la Consiliul Judeţean un procent de puţin peste 37, anul acesta liberalii au reuşit să-şi îmbunătăţească rezultatul, cu un procent iniţial de 48,31, şi ulterior, după redistribuirea voturilor, de 56,75.

Liderul PNL Suceava a remarcat faptul că în nu mai puţin de 71 de localităţi ale judeţului, alegătorii au făcut ca pe primul loc să se claseze „echipa PNL a lui Gheorghe Flutur”. El a mai spus că la aceste alegeri locale, PNL a obţinut 45 de mandate de primar, la care se adaugă şi mandatul primarului independent din Gura Humorului, Marius Ursaciuc. „De remarcat faptul că am obţinut scoruri mai mari decât PSD în localităţi în care candidaţii acestui partid au câştigat funcţia de primar”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a precizat printre „campionii” din judeţ la votul pentru Consiliul Judeţean se numără localităţi precum Botoşana – 83,18%, Dărmăneşti – 78,58%, Comăneşti – 76,42%, Şerbăuţi – 75,74% sau Ipoteşti – 74,88%.

 

Flutur a remarcat scorul bun al PNL în marile oraşe din judeţ

De asemenea, Gheorghe Flutur a arătat că PNL a obţinut scoruri foarte bune în majoritatea municipiilor şi oraşelor, respectiv Suceava – 52,36%, Gura Humorului – 68,96%, considerând că scorul din acest oraş este „o revanşă faţă de votul de acum patru ani”, Câmpulung Moldovenesc – 65,96%, Siret – 57,94%, Vatra Dornei – 44,08% şi Fălticeni 24,63%. „Marile oraşe din judeţul Suceava au fost câştigate covârşitor de PNL. De asemenea, am câştigat şapte primării noi din judeţ şi din păcate am pierdut alte 14 primării. Au fost surprize la care nu ne-am aşteptat. Marea bucurie este că am câştigat în localităţi precum Dolhasca, Horodnic de Sus sau Muşeniţa, şi regretăm că am pierdut la Straja, Moara, Bosanci sau Arbore, acolo unde nu ne-am aşteptat să se întâmple acest lucru”, a precizat Gheorghe Flutur, care a arătat că în localităţi precum Fălticeni şi Rădăuţi, acolo unde candidaţii PNL au pierdut, „era loc şi de mai bine”. El s-a declarat onorat şi bucuros că a coordonat echipa PNL de la Suceava, dar şi de faptul că „fuziunea de la Suceava a produs rezultate pozitive”.

Gheorghe Flutur a dat asigurări că în mod sigur va candida pentru preşedinţia PNL. „Dacă mai era o speranţă pentru unii, chiar din Consiliul Judeţean, că nu vin, acum e sigur: Flutur vine preşedinte la această instituţie”, a încheiat preşedintele PNL Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava, pe primul loc la nivel naţional la rezultatele de la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 6692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PNL Suceava, pe primul loc la nivel naţional la rezultatele de la alegerile locale3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes in administratie! fara combinatii. trimis de
( 8 iun 2016, 18:04:27
nu va asteptati sa pierdeti la moara?!
ma mira faptul ca la moara ati castigat acum 4 ani.
in politica si administratie chiar nu poti sa te tarai la infinit, bazandu-te pe faptul ca daca arunci mereu cu multi bani in capul oamenilor, acestia te vor alege fara numar primar...orbiti fiind doar de banii care vin nemunciti.
primarul care A MUNCITconstant in ADMINISTRATIE, dar si in viata politica de zi cu zi, in campania electorala sta relaxat si poate duce linistit o campanie electorala ieftina si onesta, iar viitorul ii aduce doar reusite si bucurii.
cei care au castigat cu scoruri mari, sunt candidatii pe care i-am vazut intre noi, fara aroganta, fara autosuficienta si cu mult bun simt.
SI CAND AU PROMIS, S-AU TINUT DE CUVANT!
daca un individ se cocoteaza pe o gramada de bani si CREDE CA ESTE OBLIGATORIU SA FIE primar la infinit, asta nu se poate!
la moara, FOSTUL PRIMAR a lucrat la relanti si cu frana de mana trasa. cam asa cum a lucrat si nechifor la suceava. acelasi comportament, acelasi rezultat pt. amandoi !
IAR PROBLEMA ESTE CA TIMPUL PE CARE EI L-AU PIERDUT NEFACAND MARE LUCRU, A FOST TIMPUL NOSTRU, AL COMUNITATII !
succes gheorghe flutur! nu-ti va fi usor, dar fara munca nu se poate face dezvoltare!
in rest, atentie la oamenii cu care,... SA FACI ECHIPA ! si nu combinatii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei