Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mai 2016 - Anul XXI, nr. 126 (6239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Foc puternic

Un cioban nemulţumit de banii primiţi pentru munca la stână a incendiat 40 de tone de furaje

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incendiu foarte greu de stins, care a cuprins în jur de 40 de tone de furaje, a izbucnit la o stână din Mitocu Dragomirnei, din ancheta ulterioară a poliţiştilor şi pompierilor rezultând că focul a fost pus intenţionat de un cioban nemulţumit de banii primiţi de la proprietar pentru munca prestată. Alarma de incendiu s-a dat duminică, în jurul orei 17.40, când s-a anunţat izbucnirea unui incendiu la un depozit de furaje de la stâna lui Miron Boca, în vârstă de 58 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mitocu Dragomirnei, au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale cu apă. Focul le-a pus probleme pompierilor din cauza ariei mari pe care s-a manifestat şi a temperaturii foarte mari degajate. Din fericire, depozitul era în câmp liber, astfel că nu a existat pericol de propagare. Focul a fost localizat şi lichidat în totalitate abia la miezul nopţii, după mai bine de şase ore de la începutul intervenţiei.

Pompierii au estimat că au ars aproximativ 40 de tone de furaje (fân şi paie), iar cinci tone de furaje au fost salvate.

După ce s-a stabilit că incendiul a fost provocat intenţionat, poliţiştii au stabilit că focul a fost pus de un anume Dan Iftimioaia, în vârstă de 40 de ani, domiciliat într-o comună din judeţul Iaşi. Din anchetă rezultă că acesta lucra de aproximativ două săptămâni la stâna din Mitocu Dragomirnei şi a fost nemulţumit de banii primiţi de la proprietar. Fiind şi băut, acesta a dat foc la baloţi şi a fugit.

Duminică seară, suspectul a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de distrugere. Pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. La expirarea ordonanţei de reţinere, Dan Iftimioaia a fost lăsat ieri în libertate.

Pagubele provocate proprietarului au fost estimate la 30.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cioban nemulţumit de banii primiţi pentru munca la stână a incendiat 40 de tone de furaje.
 Vizualizări articol: 7938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un cioban nemulţumit de banii primiţi pentru munca la stână a incendiat 40 de tone de furaje5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei