Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2016 - Anul XXI, nr. 124 (6237)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Impact

Două maşini distruse şi trei răniţi, într-un accident provocat de o şoferiţă neatentă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri dimineaţă, la ieşirea din Suceava spre comuna Şcheia, pe DN 17. O femeie de 29 de ani, aflată la volanul maşinii sale,  a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar, făcând zob ambele autoturisme implicate. Impactul a avut loc pe ploaie torenţială, în jurul orei 7.30. Autoturismul marca Dacia Logan condus de şoferiţă cobora din oraş spre comuna Şcheia, iar la un moment dat, în apropierea podului peste pârâul Şcheia, maşina a părăsit banda sa de circulaţie şi a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal un autoturism marca Skoda Fabia, în care se aflau două persoane, un bărbat de 60 de ani, la volan, şi o femeie de 57 de ani, ambii din Şcheia.

Ambele autoturisme au fost grav avariate în urma impactului. Două persoane, dintre cele trei ocupante ale autoturismelor, au fost preluate de echipaje ale ambulanţei şi duse la spital. Este vorba despre şoferiţa în vârstă de 29 de ani, care se pare că a provocat accidentul, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, contuzie cervicală, contuzie gleznă stângă şi antebraţ stâng, leziuni pentru care are nevoie de 8 zile de îngrijiri medicale, şi femeia de 57 de ani, din cel de-al doilea autoturism. Acesteia i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, contuzie toracică, contuzie treimea anterioară antebraţe, care necesită pentru vindecare circa 10 zile de îngrijiri medicale.

Şoferul autoturismului care circula regulamentar dinspre Şcheia spre Suceava a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Din primele cercetări ale poliţiştilor, femeia de 29 de ani ar fi vorbit la telefonul mobil în momentul în care, pe carosabilul umed, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens. Măsurătorile făcute la faţa locului şi cercetările ulterioare vor stabili însă cu exactitate cum s-a petrecut accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui. Pe numele femeii aflate la volanul autoturismului Dacia a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini distruse şi trei răniţi, într-un accident provocat de o şoferiţă neatentă.
 Vizualizări articol: 6094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două maşini distruse şi trei răniţi, într-un accident provocat de o şoferiţă neatentă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei