Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2016 - Anul XXI, nr. 106 (6219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

Momentul producerii accidentului din intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, surprins de o cameră de filmat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Momentul producerii accidentului din intersecţia de lângă Biblioteca Bucovinei a fost surprins, joi la prânz, de o cameră de filmat. În imaginile de amator se poate vedea clar momentul în care şoferul autoturismului de teren marca Land Rover a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe banda de stocare din mijlocul drumului. Maşina de teren a evitat un prim autoturism marca VW staţionat la semafor şi a acroşat roata stânga faţă a autoturismului marca Honda, în care se afla o femeie de 38 de ani şi doi copii de 3 şi 13 ani. În urma impactului, pe imagini se vede cum Land Rover-ul s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. Autoturismul Honda acroşat a atins la rândul său un autoturism marca VW, staţionat în spatele său şi condus de o tânără de 20 de ani din Liteni. În timpul răsucirii în aer, maşina de teren a acroşat şi o autoutilitară marca Iveco, care circula în paralel, pe partea dreaptă, pe banda întâi. După câţiva metri avansaţi în timpul răsturnării, autoturismul marca Land Rover, cu volanul pe partea dreaptă, s-a răsturnat, Vasile C., şoferul de 58 de ani aflat la volan, rămânând blocat în interiorul maşinii. Pe imagini se poate vedea în continuare intervenţia trecătorilor şi a şoferilor aflaţi în trafic, care s-au adunat în jurul autoturismului răsturnat şi l-au repus pe roţi, scoţându-l pe şofer din interior. Reprezentanţii ISU Suceava atrag atenţia că o asemenea intervenţie de repunere a maşinii pe roţi, cu conducătorul auto rănit în interior, îi poate cauza acestuia leziuni. Chiar dacă oamenii au vrut să dea o mână de ajutor, acest lucru nu este deloc recomandat, deoarece prin mişcarea celui rănit în timpul căderii bruşte a maşinii pe roţi i se pot produce acestuia alte leziuni, cu urmări grave. Cazul excepţional în care, spun pompierii, se poate recurge la scoaterea victimei din interiorul maşinii este atunci când există pericol de explozie sau un alt pericol pentru stabilitatea maşinii.

În urma accidentului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate cu ambulanţele la spital. Cei mai afectaţi au fost şoferii celor două maşini implicate direct în accident, aceştia având leziuni care necesită câteva zile de îngrijiri medicale fiecare. Vasile C., şoferul aflat la volanul autoturismului de teren, a fost audiat de poliţişti şi le-a povestit acestora că i s-a făcut rău în momentul în care a plecat de la semafor, pe culoarea verde. În acel moment se pare că bărbatul nu a mai putut controla autoturismul. El crede că starea de rău s-ar putea datora faptului că în acea zi stropise copacii cu o substanţă nocivă, care l-ar fi putut afecta. Pe numele său poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care se va soluţiona în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale primite de cei afectaţi în urma accidentului produs de acesta. În urma investigaţiilor medicale, nici unul dintre pacienţi nu a rămas internat în spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Momentul producerii accidentului din intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, surprins de o cameră de filmat.
 Vizualizări articol: 13143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Momentul producerii accidentului din intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, surprins de o cameră de filmat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei